Velkost gum a elektronov

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
mino

Příspěvek od mino »

Tak teda 15 alebo 16 chceš kúpiť?
Škoda Roomster TSI
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Pokino, nevím jestli máš Sedan nebo Kombi....tenhle rozměr kol a pneumatik se ti vejde jen na Kombik. My máme na Kombiku 205/50 R16....tj. 16ky kola...205 je maximum co tam vleze...ve předu je to v pohodě, ale v zadu jsem musel ohnout ty lemy v podběhu, jinak to drhne. 215 by bylo moc...pozor, u těchhle kol nedávej podložky, vypadá to dobře (hodně dobře) i bez nich. Výška pneu 50 je maximum, kterej se tam vejde těsně pod ten lem tlumiče....Takže aby ti to splňovalo velikost podle techničáku (já na to teda prdím :lol: ), tak maximální výšku pneu tam můžeš dát 45.

Suma sumárum, pokud máš Kombika, tak ti tam půjdou maximálně kola 205/50 R16....jestli máš Sedan, tak tam tyhle kola nenarveš (zkoušel jsem to)...leda by sis nechal vykroužit (rozšířit) blatníky....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hele, jaký ET máme my a který ET by tam pasovalo maximálně, to nevím :? , ale pokud máš možnost nechat si rozšířit blatníky, tak bych to ani neřešil...Zvlášť jestli máš známý na STK, tak nebude problém. A výběr disků chválím....jsou perfektní ;) Jen nevím, jestli tyhle disky + podložky nepůjde na škodu jízdním vlatnostem....jasně, bude to líp sedět, ale Nubira je docela vysoko, takže by možná stálo za to, nechat to snížit a pak výsledek bude parádní ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jednou jsem o tom přemýšlel...ale co jsem koukal, tak vytažení jednoho blatníku u Felicie vyjde asi na 4 500 Kč.
Beda

Příspěvek od Beda »

zkus konfigurátor na

Kód: Vybrat vše

http://www.elektrony.cz/
tam ti to podle auta mělo snad ukázat jaký ET jde bez úprav
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“