Ivanův nový nárazník III. - FOTO
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, já to asi o ty 3-4 cm snížím. Taky se mi to přestává líbit takhle vysoko
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Snížit, snížit. Já jsem teď po 30mm snížení úplně nadšenýIvan píše:Miloši, já to asi o ty 3-4 cm snížím...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
q
jednoducho moc pekne! a to hlavne kvoli tomu spodku z lanosa to auto je stale lepsie a lepsie...
Sam mam predni napravu snizenou o 30mm a uz bych to nikdy neudelal, kdyz nemam k tomu i sport. tlumice. Tlumice odesly pekne rychle, sice uz to mely spocitany, ale i tak to ty pruziny jen urychlily. Takze kupuju novy a dam zpet seriovy nexiacky pruziny ala OFF-ROADOndras píše: Snížit, snížit. Já jsem teď po 30mm snížení úplně nadšený
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
njn Miloshi ty ses proste nepoucitelnej....co treba koupit poradny tlumice a nechat to snizeny
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
SERU NA NOVY TLUMICE, KTERY BY STALY 10 000 !!!!!Peca píše:njn Miloshi ty ses proste nepoucitelnej....co treba koupit poradny tlumice a nechat to snizeny
Auto se sportovnim podvozkem stejne lip neprodas a kazdej si radsi koupi serii nez vytuneny, protoze je vseobecne znamy, ze kdyz uz nekdo tuni, tak aby to vyuzil, tim myslim jezdeni jako prase !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milosh se zvolna psychicky začíná smiřovat s dočasností vlastnictví Nexie.milosh píše:Auto se sportovnim podvozkem stejne lip neprodas a kazdej si radsi koupi serii nez vytuneny, protoze je vseobecne znamy, ze kdyz uz nekdo tuni, tak aby to vyuzil, tim myslim jezdeni jako prase !!!
Nebo začíná stárnout a získává rozum
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Milosh je už starej dědek. Sice nevím, zda Vám to můžu napsat, ale po ICQ se mi svěřil, že si chce pořídit z bazaru za 20.000 Kč Daewoo Tico. Stříbrné - to je prý nejhezčí...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
looooooooooolIvan píše:Milosh je už starej dědek. Sice nevím, zda Vám to můžu napsat, ale po ICQ se mi svěřil, že si chce pořídit z bazaru za 20.000 Kč Daewoo Tico. Stříbrné - to je prý nejhezčí...
no mam dost
PECA
No ale zas kdyz to clovek veme z jinyho uhlu pohledu, tak takovy tico sice vubec nejede, ale kdyz zrovna jede, tak ma polovicni spotrebu nez Ivanova Nessi... A navic kdyz nahodou takovy auto nabouras, tak se nemusis bat co bude stat oprava, pac tu bouracku s nejvetsi pravdepodobnosti ani neprezijes...
PECA
Ivane a ja myslel, ze dokazes udrzet tajemstvi