Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No hele auto uz radeji necham stat a budu jezdit busem...je fakt,ze na takouvouhle srandu nemam penize... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nezoufej veď keď si skočíš do servisu na diagnostiku tak snad ťa nestiahnú z kože a potom sa rozhodneš mám v tom svoje velké skúsenosti že netreba hned hádzať flintu do žita a nakoniec sa ti tam objaví chybička ktorá sa velmi lahko a rýchlo dá odstrániť :D Ver mi že aj já som celý den volal známich servismanou a už som bol na dne s nervami lebo takú položku som nemal a tak oprava neprichádzala do úvahy ale tonoucí sa stebla chytá tak som sa chytil a ver mi že si nevieš aký kameň mi spadol zo srdca keď mi to opravili a ver aj tomu že keby som to neurobil tak by som nespal a bolo by horšie :D
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No hele ja se domluvim s palikxem...ale stejne by to nejdriv chtelo tu diagnostiku no...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goosiku nehrot to pravdepodobne jen jejaky spatny kontakt u spinacky me pomohlo tam bacit a kdyby blblo dal tak kuknu a zkontroluju kontakty a nebo co tam je ale prestalo tak jsem tom neresil... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Takze myslis sundat kryt pod volantem a kouknout na to jo...no dobra...hele ale ted jak jsem byl zkoust tu navigaci tak slo hned nastartovat...jsem z toho uz pitomej no... :cry:
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

klasika
proste to zlobi.muze se prosrikat kontakt u imobilizeru to nic nestoji.pokud nenacte imo je dobre zacit krouzkem kolem spinacky cena asi 400 nebo tak nejak.bohuzel zadny nemam a jednotka z nubiry se mi nepodarila najit.par jednotek imobilizeru uz se taky menilo ale jen u matize.ve velkym horku to zlobi uplne na vsech autech.ale to neni tvuj pripad .
jo a co me nepotesilo?......asi to ze si musim dat pauzu od fora.....
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No hele ja stejne nepoznam kterej je to drat abych ho prostrikal...neslo by treba jen prostrikat zapalovani nebo klic???Vim,ze jsem treba vytvoril velkou hloupou otazku ale jen se zkousim ptat no... ;)

PS:A jak to,ze od nas musis odpocinout???
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goose píše:No hele ja stejne nepoznam kterej je to drat abych ho prostrikal...neslo by treba jen prostrikat zapalovani nebo klic???Vim,ze jsem treba vytvoril velkou hloupou otazku ale jen se zkousim ptat no... ;)

PS:A jak to,ze od nas musis odpocinout???
Jeste co se tyce toho krouzku zkuz ho poradne vycistit a to same i na klici to kolecko ocistit a uvidis az pak bych se poustel do dalsi akce... ;)
PS:Pavlik je asi znaven podivej se v kolik hodin se vzdy az tady dostane a urcite je pak znaven z tolika odvedene prace tady... :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hele ale ja na klici zadne kolecko nemam... :cry: No to je fuk...zkusim poradne ocistit klic a ten krouzek no... ;)

Jo a ted mi doslo jaky krouzek mate presne na mysly???Fotka by bodla...takhle vim kulovy... :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak sice by to melo byt v sekci co me dnes potesilo,ale kdyz se to naclo tady...no nedalo mi to a sel jsem se podivat na ten imobilizer...klic jsem ocistil odrezovacem a pak nastrikal konzervacnim olejem...to same jsem udelal se zapalovanim...pekne jsem vycistil a namazal...no a svete div se povedlo se...hned na prvni pokus dioda zhasne a zkousel jsem to tak 20x a porad stejny vysledek...jen mam strach,ze zitra sednu do auta a bude to same jako predtim... :cry:

Jo Hanzy uz jsem asi objevil to kolecko na klici jak si psal...pokud tedy myslis to co je te plastove casti jakoby zepredu... ;)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jj zepredu takove male cerne kolecko na cernem to vypada ze ani neni videt poradne... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Zatracená EU...chtějí přesunout vyhlídkové lety do vyšší kategorie, kde jsou např. i klasické lety z Ruzině do zahraničí Boeingem :evil: :evil: :evil:
http://cestovani.idnes.cz/narizeni-eu-z ... gcechy_skr
Hergot proč jsme tam vstupovali, proč pro to lidi hlasovali???? :evil: :evil: :evil: Bylo to jasný už tehdy...a kdyby lidi nebyli líný nebo důvěřivý a přečetli si přistupovou smlouvu, tak to nikdy nemohli podpořit!!!! :evil: :evil: Cukrovary, Rum a další v prčicích, miliardy odváděný do Bruselu oproti mnohem nižším příjmům....V Schengenu jsme mohli být tak jako tak....k tomu není potřeba členství v EU...Sakra, zase mě to rozčílilo......tehdy mi říkal každej..proč jsi byl proti vstupu do EU, víš jak to bude skvělý, budeme se mít líp...a já říkal ho*no ho*no ...volný pohyb osob a zboží tu bude stejně a EU přinese jen zvůli ouřadů z Bruselu....a je to tady....už pár let... :evil: :evil: :evil: :evil:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hanzy píše:Jj zepredu takove male cerne kolecko na cernem to vypada ze ani neni videt poradne... ;)
No a jaky tam ma vyznam to kolecko???Ja mel ten klic trosku spinavej no a taky lehoulince orezlej jak sem treba nekdy zmoknul...no ted klic vypada jak novej... ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivoš píše:Zatracená EU...chtějí přesunout vyhlídkové lety do vyšší kategorie, kde jsou např. i klasické lety z Ruzině do zahraničí Boeingem :evil: :evil: :evil:
http://cestovani.idnes.cz/narizeni-eu-z ... gcechy_skr
Hergot proč jsme tam vstupovali, proč pro to lidi hlasovali???? :evil: :evil: :evil: Bylo to jasný už tehdy...a kdyby lidi nebyli líný nebo důvěřivý a přečetli si přistupovou smlouvu, tak to nikdy nemohli podpořit!!!! :evil: :evil: Cukrovary, Rum a další v prčicích, miliardy odváděný do Bruselu oproti mnohem nižším příjmům....V Schengenu jsme mohli být tak jako tak....k tomu není potřeba členství v EU...Sakra, zase mě to rozčílilo......tehdy mi říkal každej..proč jsi byl proti vstupu do EU, víš jak to bude skvělý, budeme se mít líp...a já říkal ho*no ho*no ...volný pohyb osob a zboží tu bude stejně a EU přinese jen zvůli ouřadů z Bruselu....a je to tady....už pár let... :evil: :evil: :evil: :evil:
Bohuzel uz s tim nic nenadelame...ja jsem taky proti EU...ta veta budeme se mit lip bohuzel nebyla urcena pro obycejne lidi...ale pro tech par nahore...mysleli tim,budeme se mit jeste lip nez se mame...a vy ostatni se budeme mit jeste hur nez jste se meli... :evil: :evil: :evil:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Pamatuju si jako by to bylo dneska, jak ČSSD a KDU řvala na ODS a Klause, když říkali, že EU nám vezme suverenitu....to už si dneska nikdo nepamatuje.... :? Pravda, dneska tady nemáme vojska VS, ale situace se opakuje...s tím rozdílem, že nám diktují velký státy EU co máme a co nemáme dělat....když mají pocit, že by je naši pracovníci ohrozili, tak si navymíšlej tisíce nařízení....jako třeba ten obří podraz na naše zemědělce...zvláště vinaře....no nic...nebudu si kazit podvečer. Zm*di zatracený :evil: Raději končim s tímhle tématem...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Odpovědět

Zpět na „POKEC“