Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasne Hynečku že som už letel vieš já vlastne som v helikoptére každý rok lebo som aj ako lezec a tak máme aj zlanovanie z helikoptéry ale to je len taká velká beštia ješte z času SSSR dokonca piloti majú také prilby a strašne sa to chveje a dokonca sem tam uletí nýtik a rachot ako hrom no ale lietá To to čo má kamoš je dáke Bellko ale je len dvojmiestný no on má aj 4 miestný lebo robý vyhliatkové lety a vlastne aj servisuje helikoptéry no a ten chrobáčik je len tak pre zábavu aj keď nám už neraz poimohol tým že pri lesnom požiari vieme rýchlo nájsť miesto kde horý on to zo vzduchu má ako na dlani :lol:A máš pravdu nakolko som na krídla vysadený aj tak ma tito stroje velmi bavia
No to mi teda povídej. Já když jsem lítal s Mi-4 , tak tam byl motor z IL-14 postavený zešikma k reduktoru, to byl rachot. Bez interkomu a sluchátek na uších nešlo se domluvit. I s tím byl ale problém. O vibracích a jiných neduzích raději pomlčím. Ale jinak to byly na svou dobu stroje spolehlivé.
No vidíš a to nejdůležitější bych málem nenapsal. Jak mám na loděnici tu "boudu" nebo při troše nadsázky chatičku, tak ta je "vyrobena " z přepravní bedny, ve které se sem dovážely právě Mi - 4!!! Už stojí na místě od roku 1971. Ruský dřevo je ruský dřevo! Ani povodně s tím nepohly, jen s podlahou!
No vidíš a to nejdůležitější bych málem nenapsal. Jak mám na loděnici tu "boudu" nebo při troše nadsázky chatičku, tak ta je "vyrobena " z přepravní bedny, ve které se sem dovážely právě Mi - 4!!! Už stojí na místě od roku 1971. Ruský dřevo je ruský dřevo! Ani povodně s tím nepohly, jen s podlahou!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Pěkný denHynek píše:To PEHA : Už Tě "svezl "? Pokud ne, tak to zkus. Paráda! Vrtulník je totiž nejdokonalejší dopravní prostředek , jaký člověk vymyslel!
Já si myslím že vlastní nohy je to nejlepší i když ten vrtulník taky není špatný Jinak ta podle tebe bouda to je paráda! Dole úzká a v ramenech se rozšiřuje to nemá chybu ! Mě se u tebe moc líbilo
Ať nám jezdí lítá a nezlobí
- Hanzy
To teda nepotesi,koukal si na tu diodu co dela kdyz to blbne?Goose píše:Tak me dnes nepotesilo,ze bylo hnusny pocasi a ze se imobilizer neumoudril a porad dela problemy...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Me nepotesilo v patek ze jsem na stavbe 30km vzdalene nechal cely svuj krasny hlinikovy kufrik s naradim ale nastesti jsou tam chlapi kteri mi ho zchovali ale je mi jasne ze pokud neuvidi flasku tak mi ho nevydaj.
Timhle to zacalo a pak odpoledne jsem zjistil ze jak jsem den predem sachoval s kolama na aute tak jsem asi nechal nadstavec od bezpeznostnich matek na kole a pak ho stratil nekde za jizdy takze mam o zabavu postarano a jsem zvedav jak to sundam dolu...
Timhle to zacalo a pak odpoledne jsem zjistil ze jak jsem den predem sachoval s kolama na aute tak jsem asi nechal nadstavec od bezpeznostnich matek na kole a pak ho stratil nekde za jizdy takze mam o zabavu postarano a jsem zvedav jak to sundam dolu...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Pěkný denHanzy píše:Me nepotesilo v patek ze jsem na stavbe 30km vzdalene nechal cely svuj krasny hlinikovy kufrik s naradim ale nastesti jsou tam chlapi kteri mi ho zchovali ale je mi jasne ze pokud neuvidi flasku tak mi ho nevydaj.
Tak páni tydle bezpečnostní šrouby jdou normálně povolit takovým univerzálním ořechem.Určitě jste to už viděli má v sobě takové šestihrné tyčinky a jde to někde od 5 mm až asi do 20 mm.Hanzy zkus a uvidíš že to jde A mám u tebe jedno pivo
Ať nám jezdí a nezlobí
- Hanzy
Vim co myslis tzv gola tisic hran nebo nevim ted jak se tomu nadava uz me to taky napadlo v patek jak jsem se u toho certil ale nenasel jsem takovy rozmer doma tak zajedu ke kamosovi mechosovi jestli nema nebo koupim...
Jinak tez kreteni v autokelly me nastvali nebot kazda sada ma sve cislo a urcite jde sehnat nahradni jenze bohuzel cislo nevim a dovim se ho az sundam aspon jednu matku.V pondeli zavolam jestli jsou schopni dodat podle cisla,mam od toho krabicku a na ni webovka byla takze uvidime co me reknou a kolik za to budou chtit...
Jinak tez kreteni v autokelly me nastvali nebot kazda sada ma sve cislo a urcite jde sehnat nahradni jenze bohuzel cislo nevim a dovim se ho az sundam aspon jednu matku.V pondeli zavolam jestli jsou schopni dodat podle cisla,mam od toho krabicku a na ni webovka byla takze uvidime co me reknou a kolik za to budou chtit...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Jo ta dioda porad blika no...nekdy az na 10 pokus a i nekdy vic nez se podari aby zhasla...no je to na hovn* ale dneska kdyz jsem odjizdel z prace tak to slo hned na 2 pokus...Hanzy píše:To teda nepotesi,koukal si na tu diodu co dela kdyz to blbne?Goose píše:Tak me dnes nepotesilo,ze bylo hnusny pocasi a ze se imobilizer neumoudril a porad dela problemy...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
- Kontaktovat uživatele:
Gosíku nerád straším ale čo najskôr je potrebné navštíviť servis lebo bude horšie Vážne už sme tu taký prípad mali a nakoniec mu auto zdochlo pri Poprade a tak ješte odťah vyšiel dosť ono sa ti to totiž môže zablokovať totálne a výmena imobilu je teda asi momentálne nad tvoju penaženku a tak si pamätaj skôr je lepšie ako neskôr drahšie Držím palce
-
- Kontaktovat uživatele:
No možná je to len banálná chyba ale ta sa práve môže rozrásť a to už potom sranda nieje a nedaj boh si to odskáže RJ a je koniec asi tak ako ma onehdá vystrašil klimatorik lebo cena toho čuda je 20 000 sk a já už shánal pôžičku ale nakoniec to bola presne že banalitka a za cenu 2x Mallboro tak neváhaj dlho lebo tu už idú srandy bokom a elektronika je na novších vozoch strašne háklivá a drahá