Mírně nahřát fenem a jde to samo. Ale jinak máš pravdu, také bych ji nekupoval kvůli jedné jízdě, dá se použít i jiná trasa.Goose píše:Nebudu si kupovat kus lepiciho papiru na par dni za takovy prachy a navic to pak jde blbe dolu...
Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
Fen je sice super napad ale bydlim ve 4 patre a pak dlohou prodluzku nemam...V.Brousek píše:Mírně nahřát fenem a jde to samo. Ale jinak máš pravdu, také bych ji nekupoval kvůli jedné jízdě, dá se použít i jiná trasa.Goose píše:Nebudu si kupovat kus lepiciho papiru na par dni za takovy prachy a navic to pak jde blbe dolu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Jj stane se a nepotesi taky jsem byl stejne uspesny v soutezi na body ale uz je to vic nez rok a opet mam nabito...Brainman píše:Panove, tak 3 body a 2500 Kc. Tak dlouho se chodi se dzbanem.......
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No nejhorsi na tom je to,ze je to trasa ani ne 2 km dlouha a normalne to jezdim tak za 5 minut a ted to trvalo hodinu... A pred barakem neni misto...takze stojim vytrcenej do krizovatky...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Jo to mi rikal Latrele...ale clovek nikdy nevi...pak tam pojedu a uz to bude jen pane ridici jak to,ze nemate znamku...mmmm...kamarad mi rekl,ze nemusim...na tohle mam taky stesti no...
Nevěřili byste, jak krásný je vrtulníček R22 / Robinson - 22/. Žere skoro jako auto a nějaký zácpy na dálnici ho nezajímají, cestovku má kolem 150 km. Je v něm trochu víc hluku, ale dá se to vydržet. Zvláště, když člověk "kecá" s krásnou dispečerkou letu. Dva km , to je záležitost tak na čtyři minuty!!! Parkovat může na střeše domu.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.