KLIKA OKNA
Moderátor: Blue Lanos
KLIKA OKNA
Potrebuju sundat vitrni stranu veri jedna se o daewoo lanos zadni dvere, elektricke sahovani je jen v predu.jak rychle jsem zacal tak rychle i zkoncil nemuzu sundat zatracenou kliku na okno koukamze vsech stran vypada ze je to z jedne masy, rvu skubu pacim nehne se. Radeji jsem oho nechal a pisu na forum poradite??
- Reklama
Je tak taka zavlacka na oske klucky. Ked si srobovakom poriadne odtlacis tapacir tak ju tam uvidis. Treba ju vytiahnut a potom to uz das dole. Ja som si na to urobil taky hacik z hrubeho drotu. Ked som to robil prvy krat, trvalo mi to asi hodinu kym som dal dole jednu klucku
LANOS 1,5S 5-dver. hatchback, modrá metalíza
Moc diky za radu vccera jsem si s tim hral nekdy vecer v 11 hodin, svitil jsem si zarivkou a nevsiml jsem si.tomisoft píše:Je tak taka zavlacka na oske klucky. Ked si srobovakom poriadne odtlacis tapacir tak ju tam uvidis. Treba ju vytiahnut a potom to uz das dole. Ja som si na to urobil taky hacik z hrubeho drotu. Ked som to robil prvy krat, trvalo mi to asi hodinu kym som dal dole jednu klucku
- Blue Lanos
Presne ako pise tomi, ked mna prvy krat pri tom neje*** tak uz nie. Som sa s tym tiez asi hodinu trapil.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
kluci nestastni nekde v navodu je popsano ze to jde hadrem.(podle me velmi narocny proces a me se to nepovedlo)a pak je druha varianta svareci drat na autogen na konci malicky hacek .lehce odtahnout klicku a zatlacit na tapec a zjistit kde je ocko pojistky.pak uz jen strcit hacek a vytahnout.otazka 20 vterin max minuty.plus vyrobu hacku asi 3 minuty
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ja si tady pana asi pozvu jak to budu chtit zase sundat ma dobre napady .palikx píše:kluci nestastni nekde v navodu je popsano ze to jde hadrem.(podle me velmi narocny proces a me se to nepovedlo)a pak je druha varianta svareci drat na autogen na konci malicky hacek .lehce odtahnout klicku a zatlacit na tapec a zjistit kde je ocko pojistky.pak uz jen strcit hacek a vytahnout.otazka 20 vterin max minuty.plus vyrobu hacku asi 3 minuty