Instalace CD přehrávače

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Diax

Instalace CD přehrávače

Příspěvek od Diax »

Zdravím Všechny,

chystám se na instalaci CD přehrávače do Matýska, s pohledu elektroinstalací v tom nevidím větší problém, ale můžete mi někdo poradit jak je to s mechanickou instalací, znamená to snad rozebrat palubku nebo něco podobnýho. Je to hodně náročný, nerad bych kvůli tomu rozebíral půlku auta :o ......Díky za každou radu a postřeh ;) Milan
Reklama

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Asi jsem trosku tupej, ale co jsi myslel tim CD prehravacem? Radio na CD, changer, discman, nebo CD-ROMku z PC???? :lol:
Diax

Příspěvek od Diax »

Mluvim o standardním rádiu s CD, žádnej bastl ... Milan
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Diax píše:Mluvim o standardním rádiu s CD, žádnej bastl ... Milan
Tak na tom teda neni nic narocnyho. Pokud mas v aute autoradio, tak ho vytahni pomoci tzv. klicu od nej a zapoj novy radio. Pokud ale v aute neni, tak musis sundat ten cernej, plastovej kryt kolem budiku, radia atd..
Po sejmuti odsroubujes par sroubku od zaslepky radia a pujdes si koupit ISO konektory. Nacvakas, zapojis s radiem a hrajes! 8)
Diax

Příspěvek od Diax »

Nazdar Roberte,

jsem novopečenej majitel Matize (r.v.2002) takže o něm toho zatím moc nevím. Každopádně jsem si jistej, že původní majitel v tom autě rádio měl, ale jak mi bylo v autobazaru vysvětleno bylo zcizeno. To znamená, že i přes to budu muset sundat onen černej plast ? Je to obtížný ? jak na to ? Díky. Milan
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

podivej se do tematu "LAKOVANI PALUBOVKY". Ja i Ondras jsme to tam popsali. Dokonce i srozumitelne 8)

BTW: pokud Ti rekli v autobazaru, ze radio bylo zcizeno, tak je klidne mozny, ze kdyz to auto predesly majitel prodaval, lidi v autobazaru ho cmajzli. At uz je to tak ci onak, doufej, ze ty dratky od konektoru neodstrihali. Je to potom strasna frflacka to zpatky zapojit do noveho konektoru. Jednou jsme to s kamosem delali na jeho aute a potili krev 8)

- Samozrejme pro lepsi pristup k dratum atd. je lepsi ten plast sundat. Neni na tom nic, jen si precti to tema a hned pochopis. Je tam jen par sroubku, neboj 8)
Satik

Příspěvek od Satik »

Souhlasím. Už vidím toho zloděje co škube z Matízka rádio. :lol: Chudák. :cry:
Lacetti S.W. 2.0 16V TCDi, mint green, r. v. 2008, Magicar M100AS, Panasonic CQ-VX100N.
zabijec

Příspěvek od zabijec »

No jestli to radio "zcizili" v bazaru, tak bych se podival jestli nezcizili taky repraky. Z Octavie meho znameho zbyly po zasahu bazaru (AAA) pouze dva z puvodnich osmi a radio samozrejme taky zmizlo :shock:
Už bez Matesa
viki

Příspěvek od viki »

zabijec píše:No jestli to radio "zcizili" v bazaru, tak bych se podival jestli nezcizili taky repraky. Z Octavie meho znameho zbyly po zasahu bazaru (AAA) pouze dva z puvodnich osmi a radio samozrejme taky zmizlo :shock:
nojo, u AAA bych se nedivila vubec nicemu!!!
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“