středočeský sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Honza Beneš
ja taky nechci slibovat nic predem ale take mozna dorazim jen na otocku...lepsi nez vubec...dorazim nejspis v patek a v sobotu musim do prace...jo a skrze Seletice jsem jel vcera do Detenic...a musim rict opravdu malinky...ale zadnej penzion jsem tam nevidel...mozna hned na zacatku tam neco takoveho bylo...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
jj hned na začátku pěkně schovaný u lesa, minule jsem to minul a vracel se
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
To jsi ale jel asi po lesni ceste ne? V Seleticich a okoli jsou silnice v poradku, jedina rozbita je kolem Jabkenicke obory ( po leve strane jsi mel plot) ale ta je asi 10 km od Seletic. My mame v Seleticich vsechno v poradkuGoose píše:Takze tam trefim no...ale cesta je tam dost hnusna...uplne rozmlacena...fuj...brrrr...az se tamtudy bojim...
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
hodte mi nekdo souradnice abych to zbytecne nehledal.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
No je to cesta do Detenic no...sama dira...ta cesta je mozna v poradku pro Hummera...Brainman píše:To jsi ale jel asi po lesni ceste ne? V Seleticich a okoli jsou silnice v poradku, jedina rozbita je kolem Jabkenicke obory ( po leve strane jsi mel plot) ale ta je asi 10 km od Seletic. My mame v Seleticich vsechno v poradkuGoose píše:Takze tam trefim no...ale cesta je tam dost hnusna...uplne rozmlacena...fuj...brrrr...az se tamtudy bojim...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Myslel tu z Prodašic do Detenic - jak tam uvázne i Nubi - a Matiz se propadne do AustralieBrainman píše:To jsi ale jel asi po lesni ceste ne? V Seleticich a okoli jsou silnice v poradku, jedina rozbita je kolem Jabkenicke obory ( po leve strane jsi mel plot) ale ta je asi 10 km od Seletic. My mame v Seleticich vsechno v poradkuGoose píše:Takze tam trefim no...ale cesta je tam dost hnusna...uplne rozmlacena...fuj...brrrr...az se tamtudy bojim...
ŘEZNÍK
Pěkný den 10dní Seletic a 59 dní PlumlovSlavek píše:hodte mi nekdo souradnice abych to zbytecne nehledal.
Není to náhodou toto
http://www.mapy.cz/#x=134617440@y=13678 ... _146917249
Ať nám jezdí a nezlobí