Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
A čemu ses tak moc smál Pavlíku ????? prasátku???? Já jsem zvyklej říkat spojkový a brzdový prase, nebo prasátkopalikx píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moc jsem se nasmal po dlouhe dobe.nezlobte se ale fakt me to pobavilo
a samozrejme ta chyba je v tom valecku.vymen odvzdusni a melo by to byt ok
to je ted resil na Matizovi asi dva dny, u nej mi taky svitilo jenom jedno parkovaci svetlo. To je asi stejny problem jako u te sx4, ze jo?palikx píše:no proste tomu jak je to napsany.nejde mi zaradit a tece mi valecek-neni to chyba?tak asi tomu.
ja vim za tomu kazdy nerozumi ale proto jsem se omluvil .to jako dnes prijel pan ze mu nesviti zpatecka na levo na suzuki sx4.tak jsem se technikovi podival do oci a ptam se jestli to mysli vazne.on rekl ze jo a ja se zacal smat.to auto totiz nema levou zpatecku asi jako lanos hb. (novy typ)
Jasně, trefils hřebík na hlavičku a to přesněBrainman píše:to je ted resil na Matizovi asi dva dny, u nej mi taky svitilo jenom jedno parkovaci svetlo. To je asi stejny problem jako u te sx4, ze jo?palikx píše:no proste tomu jak je to napsany.nejde mi zaradit a tece mi valecek-neni to chyba?tak asi tomu.
ja vim za tomu kazdy nerozumi ale proto jsem se omluvil .to jako dnes prijel pan ze mu nesviti zpatecka na levo na suzuki sx4.tak jsem se technikovi podival do oci a ptam se jestli to mysli vazne.on rekl ze jo a ja se zacal smat.to auto totiz nema levou zpatecku asi jako lanos hb. (novy typ)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |