Servo-unik oleja
Moderátor: Blue Lanos
Servo-unik oleja
Zdravim.Mam problen na mojom espere.Uniká mi olej zo serva.Uniká to dole pri rozvodoch.Unika to okolo trubky ktora sa naapja na servo.Hned v tom spoji to unika.Je tam gumenne tesnenie.Aka ma biť presne ta gumička(gumenné tesnenie.
- Reklama
Servo
Nazdárek.
Pokial si minimálne zručný tak si to dokážeš urobiť sám.
Predpokladám, že tá kovová trubka bude niekde prasknutá ako v mojom prípade minulý mesiac.
Nakolko v Daewoo servise novú hneď nemali tak som tú starú dal zavariť COčkou a doteraz drží. Novú saom dal do zásoby objednať, za tú cenu to bolo aj výhodnejšie ako to zváranie.
Cena zvárania + behačky - 300Sk
Cena novej trubky - 190Sk
Ako rýchlo sa Ti stráca olej?
Prikladám foto ešte origo zabalenej novej trubky.
Ak máš otázky okolo výmeny tak napíš.
Pokial si minimálne zručný tak si to dokážeš urobiť sám.
Predpokladám, že tá kovová trubka bude niekde prasknutá ako v mojom prípade minulý mesiac.
Nakolko v Daewoo servise novú hneď nemali tak som tú starú dal zavariť COčkou a doteraz drží. Novú saom dal do zásoby objednať, za tú cenu to bolo aj výhodnejšie ako to zváranie.
Cena zvárania + behačky - 300Sk
Cena novej trubky - 190Sk
Ako rýchlo sa Ti stráca olej?
Prikladám foto ešte origo zabalenej novej trubky.
Ak máš otázky okolo výmeny tak napíš.
- vladimir fodor
- vladimir fodor
- vladimir fodor
olej
...to jajaconti - výměnu oleje jsem dělal jednou s palikxem - nejdřív jsme vytlačili starý olej tak, že jsme rozpojili vedení ( na nejnižším místě ...někde u čela vozu, tam jsou prostě spojky šroubení... ) a pohybovali s volantem zprava doleva a naopak...jinak palikx mi i dodal i olej je červený je stejný s převodovým...a nejspíš záleží je na jeho kvalitě, s tím bych neexperimentoval, jinak v tom nehledej kdovíco...byl jsem na tom stejně....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico