Moderátoři: Blue Lanos, pejee
A ja som sa čudoval-čo to tu tak cítiť-...,veď to z teba tahalo jak sviňa-až sem som to cítil-normalne som musel vypnúť PCIvoš píše:Včera jsem byl na tahu, ráno se probudím a dobrý...jen trochu bolehlav...dal jsem si hned vepřo, knedlo, zelo a vydrželo ve mě asi 2 hodiny....a od poledního nestíhám křičet do mísy....už se ani na nohách neudržím....no mazec...proto nejsem moc příjemnej...sorry, kluci.
Kdyby jsi nebyl škudlikufr a koupil si známku,tak se ti to nestalo.Goose píše:Tak me nepotesilo,ze sem jel vcera na skoleni do Pardubic a prujezd Podebrady nemozny...ale to jsem se dozvedel skoro az u te zabrany...no jel jsem pres Kolin no...a dnes zpatky pres Nymburk...
No jestli pojedeme už v pátek,tak si tu známku kup,protože courat se po vesnicích se mi teda chtrít nebude. A navíc ušetříme čas i palivo.Goose píše:Prosim te a jak ty muzes vedet,ze to uz nebude opravene???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |