K: Originál poklice
Moderátor: Blue Lanos
K: Originál poklice
Koupím originální poklice kol na Daewoo Matiz Mk. I..
Dost to spěchá, za nabídky děkuji a cenu respektuji
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: K: Originál poklice
-------------------------Robert píše:Koupím originální poklice kol na Daewoo Matiz Mk. I..
Nedávno jsem je viděl v nabídce zásilkového obchodu v Krči,ale cenu si už kolego " Robíku " nepamatuji. Najdeš to na / www.autodilykrc.cz /měj se zdraví " Vazoun "
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Našel jsem to - sada stojí 385.-Kč
Na vrakáči 100kč/kus a byli jak nové. Kupoval jsem je na firemního pickupa.Kessler píše:Já bych tomu věřil...i na jinak hodně levnou Felicii stojí origoš poklice 320 Kč/ks...
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Poklice
Zdravim všechny na foru u příležitosti osobní návštěvy u našeho kolegy " Matízkáře - Václava Brouska " v České Lípě - čímž, mu tímto děkuji za umožnění podívat se na spodek mýho Matízka - po výměně středního dílu výfuku. Výsledek ? vše OK z čehož mám radost. Při kávičce jsme zhodnotili stavy našich vozítek " Matíz " a musím konstatovat,že jsem se přesvědčil o tom - že " Václavův " výfuk po 80.000km je na tom velice dobře - o proti mým 42.000km /zřejmě natírání žáruvzdornou stříbřenkou se opravdu vyplácí " Václav má červenýho Matize SE v jedničkové řade - velice zachovalého chválím jeho šikovnost a um
Nyní ke zmíněným poklicím / kryty kol / v Kauflandu nabízejí docela pěkné - ve 13,14,15 provedení a 4 typech - za 250,.Kč/sada/ pochopitelně že jsou bez znaku - ale lepší než žádné čau " Vazoun "
------------------------------
Nyní ke zmíněným poklicím / kryty kol / v Kauflandu nabízejí docela pěkné - ve 13,14,15 provedení a 4 typech - za 250,.Kč/sada/ pochopitelně že jsou bez znaku - ale lepší než žádné čau " Vazoun "
------------------------------
Ono s tym vyfukom....bezny clovek si kupi nove auto, a vlastne ani netusi, co vsetko moze odist a kedy...Zvonku na pohlad vyzera auto pekne, interier fajn, kukne obcas do motora ked doleje ostrekovac a ani ho nenapadne, ze mu koroduje vyfuk. Je pravdou ze o auto sa treba starat priebezne, ak ho clovek planuje mat viac nez 3-4 roky. Idealne je asi pri novom aute starat sa o gumove casti, vyfuk, nechat vystriekat dutiny v podvozku atd...
Skoda ze ked som mal to auto nove, ani ma nenapadlo do niecoho sahat Mohlo byt teraz v lepsom stave.
Skoda ze ked som mal to auto nove, ani ma nenapadlo do niecoho sahat Mohlo byt teraz v lepsom stave.
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Děkuji Vazounovi za pochvalu a vrátím se k tomu mému výfuku. Kdybych neměl tak dobré podmínky k údržbě , asi by můj výfuk dopadl jinak. To samé platí o pravidelném natření všech gumových částí a manžet poloos přípravkem Regum. Všechny gumové díly nejeví po 9 letech provozu sebemenší náznak opotřebení.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Vyfuk jsem menil cely letos a spodek vypada taky jeste dobre, na 7 lete auto a jeste male bych rekl SUPER. Poklice vyfotim a myslim ze tyhle co mam docela slusi:).V.Brousek píše:Děkuji Vazounovi za pochvalu a vrátím se k tomu mému výfuku. Kdybych neměl tak dobré podmínky k údržbě , asi by můj výfuk dopadl jinak. To samé platí o pravidelném natření všech gumových částí a manžet poloos přípravkem Regum. Všechny gumové díly nejeví po 9 letech provozu sebemenší náznak opotřebení.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Ja som s vyfukom spokojny - bez osetrovania, auto bude mat v maji 9-ty rok, spodok celkovo vyzera velmi dobre, vyfuk OK (tam som menil vlnovec a koncovy diel). Na to, ze som auto neosetroval je to super. Negarazovane. Ale ozyvaju sa uz silentbloky motora, tlmice, horne ulozenie tlmicov, ramena. Je to "kozmetika", ale trasie celym autom pri volnobehu a je to aj dost pocut.
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu