co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Já to myslel vážně. Moje má deset křížků a vypadá jak nové nejen kastle, ale i spodek. Proto rozhodně neplánuju výměnu. Jsem šťastný a spokojený majitel. A na tomto fóru nejsem rozhodně jediný!!V.Brousek píše:J asně, po deseti letech začínájí všechna auta rapidně stárnout, sem tam se objeví náznak koroze, sem tam má auto nějaký ten šrám a pokud je to možné, je dobré poohlídnout po novém.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Cha,cha,ja si pamätám ,tak pred 15 rokmi,kto mal vtedy 10-ročný voz,hľadelo sa na to skoro ako na funglovku,či závný,vtedy sa priemerný vek áut bližil k 20-ke,holt časy se mění ,dnes už ani sám výrobca nemá záujem aby tie vozy jazdili 15 a viac rokov,teraz už je áut dosť a nedajú sa reparovať do blba ako kedysi, wartburgy,škodovky,či žiguláky
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
mňa dnes potešilo,že som videl nádhernu RTO LUX-ku, škoooooooooda,len že som si ju nemohol vyfotiť,míňali sme sa pri jezde,ale bola náááááádherna,kto by nevedel ,o čom hovorím,tak sa jedná o typ diaľkováho autobusu vyrábaneho v Karose v r. 1958-71 ,presne tákáto bola tá RTO-čka,ako na tejto fotke,mala len nitriansku ŠPZ
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Takymto sajrajtom jsme jeli jednou na skolu v prirode...bylo to udesny...bylo zaply topeni a sel z toho silenej smrad,takze jsme museli porad zastavovat a vydejchat se venku...alvin píše:mňa dnes potešilo,že som videl nádhernu RTO LUX-ku, škoooooooooda,len že som si ju nemohol vyfotiť,míňali sme sa pri jezde,ale bola náááááádherna,kto by nevedel ,o čom hovorím,tak sa jedná o typ diaľkováho autobusu vyrábaneho v Karose v r. 1958-71 ,presne tákáto bola tá RTO-čka,ako na tejto fotke,mala len nitriansku ŠPZ
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
no ,svojho čsu boli už niektoré z nich v žalostnom stave,skrátka už presluhovali a kašlalo sa na to,hlavne,že to jazdí ,ale keď vidím nejakú nádhernu,zachovalú,ako dnes,poteším sa,ja som ich zažil ešte v plnom rozkvete.
táto fotka je vlastná,z vlaňajšieho autosalónu,ale predné reflektory už nie sú originál,sú s poľského JELCZu
táto fotka je vlastná,z vlaňajšieho autosalónu,ale predné reflektory už nie sú originál,sú s poľského JELCZu
Naposledy upravil(a) alvin dne ned dub 06, 2008 18:42, celkem upraveno 1 x.
Kdyz je v dobrem stavu tak ano...ale tahle kterou jsme jeli byla strasna...mam na to moc spatnou vzpominku...ten pitomec co to ridil nechtel to topeni ani vypnout...no byla to hruza...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Skoro bych rekl, ze s tema sramama je to presne naopak - cim vic auto sviti a vypada jako nove, tim vic laka ruzne primitivy se na nem "podepsat"... I z toho duvodu se snazim myt auto co nejmin, aby splynulo co nejvic s sedivym davem...V.Brousek píše:J asně, po deseti letech začínájí všechna auta rapidně stárnout, sem tam se objeví náznak koroze, sem tam má auto nějaký ten šrám
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Pěkný denalvin píše:mňa dnes potešilo,že som videl nádhernu RTO LUX-ku, škoooooooooda,len že som si ju nemohol vyfotiť,míňali sme sa pri jezde,ale bola náááááádherna,kto by nevedel ,o čom hovorím,tak sa jedná o typ diaľkováho autobusu vyrábaneho v Karose v r. 1958-71 ,presne tákáto bola tá RTO-čka,ako na tejto fotke,mala len nitriansku ŠPZ
Já v ní jel poprvé někdy 1961 se zájezdem od závodu organizovaným ROH do Prahy a dále do jižních Čech.Zkrátka podnikový výlet.To se tenkrát dělalo že se zaplatil dělníkům výlet .
Ať nám jezdí a nezlobí
Jen dodavam fotecky nove hracky..
Chci prelakovat celni kryt z toho zeleno-sedo-hnedeho na stribrny,protoze mi zbyla nejaka barva ve spreji jeste od toho deklu motoru...tak aby to hezky ladilo s barvou auta...
Chci prelakovat celni kryt z toho zeleno-sedo-hnedeho na stribrny,protoze mi zbyla nejaka barva ve spreji jeste od toho deklu motoru...tak aby to hezky ladilo s barvou auta...