Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Když už se tu píše o závadách, tak taky přidám....to, že Sedan není úplně v pohodě (távady jsem tu párkrát popisoval) jsem věděl....dneska se k tomu přidalo klapání za studena po startu (asi hydroštely) a pak zvuk, jak kdyby něco klepalo o kus kovu v motoru (možná klikovka)....čím víc otáček, tím rychleji to klape...jak za studena, tak i po zahřátí....olej je černý jak bota....no snad tento týden půjde na kontrolu...resp. výměnu oleje apod....klasická garančka...ach jo
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Reklama
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Ivoši, neboj. Snad to nebude nic vážného.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já ti nevím...už mě to docela štve...kolikrát mám chuť to auto poslat ze skály...myslím, že jsme docela slušně naletěli....kupovali jsme ho přímo od prodejce, kde to auto bylo koupený původně jako nový...garančky se dělali taky tam...mám neblahej pocit, že si z nás udělali prdel...možná proto tak ochotně grátis opravili klimatizaci...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Neboj Ivosu to bude v pohode...hele ja ti ukazu jak to klepe me a uvidis,ze budes hned rad...me porad prijde,ze tam neco klepe ale to uz bude asi jen muj zaritej pocit...
Jinak me nepotesilo,ze muj milovany club Schalke 04 prohralo doma s Barcelonou...tech sanci v druhem polocase bylo nescetne...na strely na branu Schalke vyhralo 20 ku 6...ale kdyz je proti vam rozhodci a stesti tak se hraje blbe...to se clovek muze pretrhnout ale i tak je bezmocnej...
Jinak me nepotesilo,ze muj milovany club Schalke 04 prohralo doma s Barcelonou...tech sanci v druhem polocase bylo nescetne...na strely na branu Schalke vyhralo 20 ku 6...ale kdyz je proti vam rozhodci a stesti tak se hraje blbe...to se clovek muze pretrhnout ale i tak je bezmocnej...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
No,klukovka to môže byť...(nechcem zo seba robiť automechanika,ale raz som bol toho svedkom,kedy klukovka povedala-pá-pá)a to,že čím rýchlejšie točíš motorom,tým rýchlejšie to aj klepe...
Docela to ale dobre znášaš
Ja keby som také zvuky počul,tak by som lietal všade možne aj nemožne ,pokial by som nezistil príčinu.Keby som zistil ,že čím to je,tak by som zas chodil po byte ako tiger v klietke a čakal,kedy sa to opraví
Docela to ale dobre znášaš
Ja keby som také zvuky počul,tak by som lietal všade možne aj nemožne ,pokial by som nezistil príčinu.Keby som zistil ,že čím to je,tak by som zas chodil po byte ako tiger v klietke a čakal,kedy sa to opraví
pokec
...to Ivoš přeji ať to " dobře dopadne..." ale abych pravdu řek - to se mi nelíbí - měl jsem kdysi podobný problém na volze 24 klepot, který se navyšoval s počtem otáček - příčina prasklý píst...ale může klepat " něco " co se prostě točí s motorem a zvuky se přenáší...rád bych ti prostě řekl - napsal něco příjemnějšího...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
kuuurňa-už ma to vážne začína srať.
Nie a nie načítať obrázky na forach(myslím ak sa na to klikne a chem to zväčšiť)Načítava to ako cicina po kliknutí na fotku . Načítava to a načítava a a aj tak to nenačíta.
Už som napísal a adresu admin.som zvedavý,čo mi odpíše....Ale to je o nervy,ak je nejaká menšia fotka a musíš to zväčšiť,inak to nenančíta.U mňa je to pravidelne a nie občas...
Nie a nie načítať obrázky na forach(myslím ak sa na to klikne a chem to zväčšiť)Načítava to ako cicina po kliknutí na fotku . Načítava to a načítava a a aj tak to nenačíta.
Už som napísal a adresu admin.som zvedavý,čo mi odpíše....Ale to je o nervy,ak je nejaká menšia fotka a musíš to zväčšiť,inak to nenančíta.U mňa je to pravidelne a nie občas...
Pěkný denV.Brousek píše: Ivoši poloviční úspěch - půlka čokolády - nedá se nic dělat. Byl to Topol, ale jelikož nejede na sraz do Brandýsa, tak bude s doručením problém.
Dneska jsme se s Václavem potkali na parkovišti a dal mi Ivoši pro tebe bombonieru.Tak jestli ji zatím nesním než se uvidíme tak ti ji přivezu
Ať nám jezdí a nezlobí