Nový MATIZák
Moderátor: Blue Lanos
Nový MATIZák
Tak, od včera patrí medzi nás ďalší človek. Je to môj otec. presvedčil som ho a po jeho uvážení si kúpil Matízka. r.v. 98 SE. Tak nech sa mu darí a nekazí.
Espero 2,0 LPG, full,
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
- Reklama
To hasič:
kolik měl Matíz najeto ? Jinak mu samozřejmě bude sloužit a přeji ať slouží ke spokojenosti. Já nedám na Matíze dopustit, ale já byl spokojen se všemi auty, které jsem kdy měl. Jenom Citroen Saxo, ten mi moc neseděl, naštestí to bylo jenom služební auto.
kolik měl Matíz najeto ? Jinak mu samozřejmě bude sloužit a přeji ať slouží ke spokojenosti. Já nedám na Matíze dopustit, ale já byl spokojen se všemi auty, které jsem kdy měl. Jenom Citroen Saxo, ten mi moc neseděl, naštestí to bylo jenom služební auto.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Takže nabehané 75 000 km, otec je tretí majitel. Je k tomu servisná knižka. Bolo to zo zadu búrané, ale to je opravené. Je tam treba niečo dorobiť, ale to je v norme. Má to servo, 2x airbag, el. predné okná. Uvidím po čase a po nejakých km čo to bude ešte pýtať. Určite dám vedieť ako sa mu auto pozdáva a hodím sem aj nejaké foto. Zajtra tam idem nalepiť folie, nech to lepšie vyzerá a potom to pofotím.
Espero 2,0 LPG, full,
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Nový Matizák ?
Zdravim a vítám mezi Matizáky i mně se to zatmavení oken velice líbí - škoda že se mi to nepovedlo nalepit - koupil sem si v Tescu pěkné zelenkavé k barvě mýho Matízka, ale jsem nešika nepovedlo se mi folie nalepit - zhatilo mi to zadní okno a samotnýmu se to špatně dělá čau " Vazoun "
------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2008
Matiz SE r.v.2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2008
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový Matizák ?
To jsi měl raději přenechat profesionálovi. Ten to má v rukách. A dnes už to nestojí hříšné peníze.Vazoun píše:Zdravim a vítám mezi Matizáky i mně se to zatmavení oken velice líbí - škoda že se mi to nepovedlo nalepit - koupil sem si v Tescu pěkné zelenkavé k barvě mýho Matízka, ale jsem nešika nepovedlo se mi folie nalepit - zhatilo mi to zadní okno a samotnýmu se to špatně dělá čau " Vazoun "
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu
Máš úplnou pravdu kolego " SkylineGTR " dám na tvou radu a příště se na odborníka obrátím zdravim všechny na foru Vazoun