Matiz Tuning
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Ahojte. Tk toto sa dá stihnút za rok. Jedná sa o motorovo obyčajný Matiz 0,8, ale designovo k nepozniniu. Oficialne bude predstavený na zahájení tuningovej sezony 20.4.2008 na autosalóne v Inchebe. tak Vás všetkých pozývam.
Dagmar: Matiz 0,8 SE 2001 ALU Eta Beta 6x14, Pneu Falken 195/45 ZR 14, Znížený o 4 cm
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
A co je na něm tak zvláštního kromě toho laku??? Jo, a ty kola mi tam taky moc nesedí.
Juj, to dostanu, že tady rýpu.....raději si dám facku už předem.
Juj, to dostanu, že tady rýpu.....raději si dám facku už předem.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Tusim som ho videl v nejakom predminulom cisle AT magazinu..nemam pravdu?
Mne osobne sa kombinacia oranzovej zo zelenou nejak nehodi...ale kazdopadne to uputa pozornost.....a interier je paradny, takze
Skoda ze nemas porobene nieco z motorom...ja som skor na take veci
Mne osobne sa kombinacia oranzovej zo zelenou nejak nehodi...ale kazdopadne to uputa pozornost.....a interier je paradny, takze
Skoda ze nemas porobene nieco z motorom...ja som skor na take veci
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to moc pěkně. Styling, který nejde proti jízdním vlastnostem, to schvaluju. Ta palubovka je celá počalouněná? Hoď fotky tapeců a sedadel. Tam, zdá se, došlo taky k zásahům
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny