co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivoš píše:
Goose píše:Jo a budu tam konecne autem...muzeme zapalit i nejaky popelnice a treba i celej hotel... :lol: :lol: :lol: Hele a neni v ty irsky hospe draho???
Půjdem zas do Ponorky...nebo do Beer baru, tam si budeš moc dát toho....ehm....před pár dny jsem ho tam pil....hegot nemůžu si vzpomenout....prostě to pivo z Budějovic....nějak od P nebo N nebo jak....
Asi myslis Pardal...pokud ho tam maji tak jdeme tam... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Mě teda opravdu potěšilo,když jsem se podíval přez internet na účet a ono mě tam opravdu přibylo několik desítek kč za měsíc :P Mám novou banku a mám tam na funus :cry: ono dnes funus není levná záležitost a nechci být ani potom nikomu na obtíž :twisted: a zatím když jsem to měl jinde tak mě peníze ubývaly ale teď za jeden měsíc mě tam přibylo tolik o co jsem u jiný banky za měsíc přišel takže když tady ještě chvíli vydržím tak pozůstalím zbyde i na lahvinku :lol: Jinak vážení nechci být morbidní ale můj táta říkal"Mladej může starý musí " to je život :P
Ať nám jezdí a nezlobí :P
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

A co to je za banku??? :shock:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Tipnul bych mBank... :)
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jj, Topol má mBank....budiš Ti přáno, Vláďo...ale ještě máš mnoho let čas ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Dneska mě moc potěšilo, že jsem si koupil konečně 2CD z koncertu Genesis - Live over Europe...byl jsem na nich v Praze a byla to naprostá famózní bomba....takže vzpomínám a relaxuju ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
No jasně mBank ;) Normální účet od půli prosince a eMax od února.Nemá cenu vypisovat ale když si člověk přečte takovouhle zprávu

http://www.novinky.cz/clanek/136639-ban ... denne.html

Tak nemá cenu komentovat :twisted: :twisted:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Dneska mi z mBank konečně dorazily karty k účtům, takže v pátek můžu jít do ČS všecko zrušit a omlátit jim tam ty "účetní položky" a podobné prasečiny o hlavu... :D
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Mňa dne potešilo ,že za5 hod. som mal postavenú garáž ,kde budem fungovať. Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Juuuu pekna boudicka...ja bych tam i spal...tohle je muj sen mit takovou garaz... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jinak sem se zapomel zminit...dneska jsem byl na trhani prebytecnych zubu...mel jsem dvoje petky...pod nimi mi lezly dalsi...takze musely ven...a jedna osmicka...no zasah ani nebolel ale jak to prichazelo k sobe tak boli...takze se cpu brufenem a je mi lip... ;) ;) ;)
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Jo zoubky, také bych mohl vyprávět, Pavle držím palce ať to do rána vydržíš a já vím že vydržíš, ono to prostě jinak nejde.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo ted uz to jde...vecer si vemu jeste brufen a snad to zachrapu...zitra uz bude lip...jeste,ze jsem si vzal dovcu na zitra... ;) Zuby jsou opravdu spatny...chodim s nima desne nerad... :cry:
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Gossíku! Ty si vůbec nebereš moje rady k srdci. Máš to mít zařízené jako já, podat zuby setřičce přes okýnko a jít na pívo. Za hoďku se vrátím a zuby jak nové!
Ale vážně, moc to s těma práškama nepřeháněj, a když, tak si dej trochu mlíka nebo raději vlažné kakao. Taky jsem si užíval se zubkama. Dvě osmičky na stejném místě a pod. A všechno na vánoce. Takže vydrž a nedej se! :lol: :lol: :lol:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

O zubech nemluvit to je vždy horor ale Gosíku terz ako tak kukám tak buď si žralok že Ti rastú v dvoch radách alebo si mal ješte mlíčnáky :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“