středočeský sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Tak jelikož se termín blíží a já potřebuju na pevno zajistit pokoje na přespání a vyhodnotit objem jídla na snídani a oběd (bude se obědvat na vále ),potřebuju potvrdit ůčast :TOPOL -je jasnej ještě jestli pojede sám nebo s manželkou?
CONPET- s manželkou
LATRELE-?
VAZOUN-potvrdil
J.BAD-s Bohdankou
PALIX-celá rodina??
BEDA-?
RICHARD-?
IMPIK-+1nebo 2
TOMÁŠ-s rodinou?
H.BENEŠ-?
JOŽÍN-?
SLÁVEK-?
IVOŠ-?
HANZY-?
GOOSE-?
Problém bude jen s dvoulůžákama - myslím že jsou tam jen dva a jeden na pevno má zamluvenej kolega VAZOUN,potom jsou tam čtyř lůžkové tak si myslím že se poskládáte .Dostal jsem příslib že kdyžtak vyklidí další pokoje aby sme se vešli.
Zahájení bych viděl něco po čtvrté hodině -ale nedočkavci se můžou stavovat u mě,budu od rána doma tak kdyby někdo chtěl přijet na kafe je možnost.Jídla s sebou moc netahejte,jen nějaký chuťovky -v hospodě se vaří a nemají to moc rádi
PS: potvrzení kdyžtak posílejte na soukromou správu aby se to tu neschovalo.
Dík , těším se na vás ŘEZNÍK
CONPET- s manželkou
LATRELE-?
VAZOUN-potvrdil
J.BAD-s Bohdankou
PALIX-celá rodina??
BEDA-?
RICHARD-?
IMPIK-+1nebo 2
TOMÁŠ-s rodinou?
H.BENEŠ-?
JOŽÍN-?
SLÁVEK-?
IVOŠ-?
HANZY-?
GOOSE-?
Problém bude jen s dvoulůžákama - myslím že jsou tam jen dva a jeden na pevno má zamluvenej kolega VAZOUN,potom jsou tam čtyř lůžkové tak si myslím že se poskládáte .Dostal jsem příslib že kdyžtak vyklidí další pokoje aby sme se vešli.
Zahájení bych viděl něco po čtvrté hodině -ale nedočkavci se můžou stavovat u mě,budu od rána doma tak kdyby někdo chtěl přijet na kafe je možnost.Jídla s sebou moc netahejte,jen nějaký chuťovky -v hospodě se vaří a nemají to moc rádi
PS: potvrzení kdyžtak posílejte na soukromou správu aby se to tu neschovalo.
Dík , těším se na vás ŘEZNÍK
ŘEZNÍK
- Reklama
Ja hlasim,ze neprijedu...nejak to nezvladam...je toho na me nejak moc,financne je to ted spatny a navic mam zase nejake problemy v praci...moc me to mrzi...uvidim vas az v Plumlove...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Jiriku jasne prijedeme vsichni.na spani staci ale bohate 3 mista nebo jedna 2postel.doufam ze dostanu dovolenou a prijedeme uz v patek odpoledne.
tak doufam ze se neco nepokazi
tak doufam ze se neco nepokazi
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
NASTÁVAJÍ NEPŘEDVIDATELNÉ ZVRATY -----------------včera jsem zjistil že osoby co nám zajistily ubytování opouštějí zařízení ---ale už se pracuje na náhradním ubytování dokonce i se soukromou hospodou ---doufám že vše dopadne dobře - nedrad bych odvolával sraz -při nejhorším se u nás doma vyspí docela dost lidí -za celkem přijatelnejch podmínek po neděli dodám další zprávy jak dopadl průzkum
ŘEZNÍK
zdravím všechny ,a předem se omlouvám za dlouhou nepřítomnost
ohledně srazu bych rozhodně jel i s Martinou ale jelikož jsem se přemístil zpět do ostravy tak jen dořešíme jak se tam dostat teda já autem ale marta se asi domluví z někým kdo pojede z Prahy tak pokud máte někdo volné místo tak buden jen rádi když se ozvete
ohledně srazu bych rozhodně jel i s Martinou ale jelikož jsem se přemístil zpět do ostravy tak jen dořešíme jak se tam dostat teda já autem ale marta se asi domluví z někým kdo pojede z Prahy tak pokud máte někdo volné místo tak buden jen rádi když se ozvete
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Jiri, lepsi nez nekoho strasit je se zeptat jak to bude. Takze nic pro nas zatim nemeni. Ale jestli chces aby spali u tebe tak to muzu zase odvolat.Vít, Jiří píše:NASTÁVAJÍ NEPŘEDVIDATELNÉ ZVRATY -----------------včera jsem zjistil že osoby co nám zajistily ubytování opouštějí zařízení ---ale už se pracuje na náhradním ubytování dokonce i se soukromou hospodou ---doufám že vše dopadne dobře - nedrad bych odvolával sraz -při nejhorším se u nás doma vyspí docela dost lidí -za celkem přijatelnejch podmínek po neděli dodám další zprávy jak dopadl průzkum
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
conpet + manželka = dvoulůžák
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová