Ty sve jsem take koupil v akci ale i tak me vysly na 1400kč. hrajou dost dobre akorad je nesrubuj primo do dveri ale pres nejaky krouze ktery je kousek vytahne, ja jsem 3 dny nemohl otevrit doplna oknoFoXo píše:No ja cakam kedy bude u nas na SK akcia na tie hertz predne na zadne som vychytal za 4 000 aj s radiomstepanek píše:Vsude je to vystlane tou penou ma 2cm tloustku. Rezerva je tam vylozene na tvrdo, zesak je zapojeny na vystup pro subwolfer z radia, zbytek repraku hraje jen z radia chci po nich jen vysky a stredy o basy se stara kufr, mel jsem z toho taky strach ale je to super do zad to tluce hodne slusne. je to uz druhe vydani prorotyp jsem odpalil. Delam si malou galerii fotek jak pokracuju s upravama http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=75 zatim tam jsou fotky asi 2 dny po zakoupeni auta a dalsi serie (nova) je akce hertz do prednich dveri. heheFoXo píše:Celkom dobry napad a v tej rezerve ti ten basak nerezonuje? A zosik mas napojena na predne a basak ci aj na tie noname repraky ?
Nove plato?
Moderátor: Blue Lanos
hert
- Reklama