Jake pouzivate zarovky ?

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Jake pouzivate zarovky ?

Příspěvek od n3oklan »

Konecne jsem Jesterce poridil poradny kukadla - H4 OSRAM SilverStar (+50%,+20m) za nerestnych 224kc/kus (aktualne v AutoKelly 177kc), ale nedalo mi to, kdyz jsem je v OBI zahlidl :D . Vymenil jsem je za jakesi zarovicky z InterSparu, ktere jsem kdysi koupil do rezervy (duopack za 70kc :lol: ) a byl jsem nucen na ne chvili jezdit... Zatim jenom jedna nocni jizda, ale jsem s nima maximalne spokojenej. Konecne na ty silnici neco vidim :lol: Jake zarovky pouzivate vy ?

EDIT : Jak tak koukam, docela si lidi stezujou na spotrebu zarovek... Ja ne, za temer tri roky jsem menil pouze 3× (jednou leve svetlo, podruhe komplet a nyni vymena za Silvery)
Naposledy upravil(a) n3oklan dne pát bře 28, 2008 17:11, celkem upraveno 1 x.
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Už se to na foru mockrát řešilo v různých sekcích. Hitem je Osram Night Breaker +90%. Zatím jezdím na Tungsram +60% a mám natažený pořádný dráty ke světlům a tato kombinace trochu svítí :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

Richard píše:Zatím jezdím na Tungsram +60% a mám natažený pořádný dráty ke světlům a tato kombinace trochu svítí :lol: :lol:
Predtim svitili i kabely ? :lol: :lol: :lol:
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Richard

Příspěvek od Richard »

n3oklan píše: Predtim svitili i kabely ? :lol: :lol: :lol:
Ne ne, ale žárovky jen žlutě mžouraly :roll: zkus si jen ťuknout např. + od baterky na jednu žárovku a jestli se víc rozsvítí tak taky dotáhni pořádný kabely. Ty původní jsou jak od zvonku :lol: a navíc jde vše ještě přes přepínač světel... :roll: :roll: no a hned je 1,5V v háji.....
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

no, nezkoumal jsem je, ale jestli jsou vsude kabliky jako jsou privedeny do patice, tak bych rekl, ze na standartni zarovky jsou dimenzovany docela dost... :lol:
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Cafte

Ja tiez rozmyslam o kupe Osram Night Breaker. Teraz som avsak kupil v bamae dake obycajne do modra no uvidim ako to bude scietit znacka Alpin ale to ma brat presvedcil ze aby som vyskusal :) Neviete ci tie Osram Night Breaker maju aj UV filter ? Lebo ja mam svetla ako keby celu dobu fajcili. Predchadzajuca majitelka tam nemala asi ziarovky su tym filtrom tak su zazltnute a ja som pedant musia byt krasne nove len ked som si zistil cenu tak som si musel do jazyka zahryznut aby som mu nevinadal ci to je s diamantu a zlata :) Takze zatial budem svietit s tym co mam kym nenasetrim na nove svetielka :) Zatial si predcastne mozem potiahnut k svetlam kable :)
Richard

Příspěvek od Richard »

Foxo, dle mě jsou jakékoli žárovky do modra na ho*no :lol: večer vidíš taky ho*no :shock: Naletěl jsem bojovným názvům jako např. "xenon, 6000k, o 50% vyšší svítivost" a pak jsem v noci jel s mlhovkama abych vůbec viděl silnici :roll: :roll: :roll: Opravdu to chce používat nějakou žárovku od renomovaného výrobce Osram, Philips, Tungsram atd.
To že máš slepý skla (plasty) není asi žárovkama, ale tím, že auto stálo venku (nebylo garážovaný) pak to plastový sklo jakoby zmatní a zabarví se do hněda. Dá se to přeleštit, dej hledat a je u toho i postup jak a čím to udělat.
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Richard píše:Foxo, dle mě jsou jakékoli žárovky do modra na ho*no :lol: večer vidíš taky ho*no :shock: Naletěl jsem bojovným názvům jako např. "xenon, 6000k, o 50% vyšší svítivost" a pak jsem v noci jel s mlhovkama abych vůbec viděl silnici :roll: :roll: :roll: Opravdu to chce používat nějakou žárovku od renomovaného výrobce Osram, Philips, Tungsram atd.
To že máš slepý skla (plasty) není asi žárovkama, ale tím, že auto stálo venku (nebylo garážovaný) pak to plastový sklo jakoby zmatní a zabarví se do hněda. Dá se to přeleštit, dej hledat a je u toho i postup jak a čím to udělat.
Auto bolo vraj garazovane ale to ej asi tak ako ked mi chlapo povedal ze je v 100 % a ledva mi to brzdi :) A znami vravel ze zvyknu tie svetla kvoli tim filtrom zltnut no pokusim sa to vycistit lebo dat tu cifru za nove to radsej vzdchovy filter a vyfuk kupim :)))
Odpovědět

Zpět na „LANOS“