Formule 1

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Komu fandite v serialu F1???

McLaren Mercedes
31
40%
Ferrari
30
39%
BMW Sauber
7
9%
Renault
5
6%
Toyota
0
Žádná hlasování
Red Bull Racing
1
1%
Honda
2
3%
Williams Toyota
0
Žádná hlasování
Super Aguri
0
Žádná hlasování
Scuderia Toro Rosso
1
1%

Celkem hlasů: 77

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Goose píše:No to je jasny...ze koukal...nevedel totiz za co to dostal...vzdyt na trati bylo vic aut a manevrovani v tyhle situaci aby se nekomu uhly by bylo nebezpecnejsi...ono uz takhle je to nebezpecne...kvalifikace je blbe postavena...ale to uz se opakuju...sem rad,ze sis delal srandu... ;)
To sice je,ale vždycky když někdo takhle zdržoval,tak z toho pak něco bylo.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hele tohle je nekoncenej boj...zase kdyz potrestaj Ferrari tak tady budete drzkovat jak Mc vse prochazi a Ferrari odnese vsechno...no jsme vsichni stejni... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Richarde tak máme v neděli zase MOTO GP...ožije nám Valentino... no má to těžký i Lorenzo ( týmový kolega )mu dal za uši jako novic GP...no a Pešek ( Česílko ) s Abájou ( Abrhám ) čtvrlitry no uvidíme...Pasiny přišel ze 125 a vyhrál...no bude to každopádně zajímavý a souhlasím s Tebou mnohem zábavnější prostě jedna stopa je o tom..., no abych moc neštval kolegy Shumacher ( v tzv. motoristickém důchodu...)docela slušně vodil Ducati ( ztráta asi 1 sek ) až se mnoho lidí ptalo...

Inu mějte se a každý má to svoje...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Vladek72, taky názor...stávalo se mi to taky...proto mám radši MOTO GP tam je větší podíl jezdce na konečném výsledku...jinak mám pochopení pro kolegy co sledují F 1...nyní se díky omezením techniky stane F 1 zajímavější, no začal jsem se dívat, uvidíme...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No je pravda,ze F1 byva obcas nezajimava,priznam se,ze kdyz byly casy kdy McLareny treba skoncili v prubehu zavodu tak jsem to vypnul a kaslal na to...ale ted jsou ty zavody dost atraktivni a tak nevynecham ani jeden zavod... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to GOOSE začínám věřit tomu, že to bude zajímavý - zrušení trakce prokluz kol - dávkování plynem viz. problémy u ferrari, brzdění motorem + jakási obdoba ABS zamezení zablokování zadních kol ( tady mi to docela zajímá jak to fungovalo - zastavení přísunu paliva - případně zavření ventilů - nevím - vycházím z motorové brzdy a to je blbost - přední kola běžně zablokovali probrzdili - viz obláčky od předních kol v loňském ročníku...) prostě na pilotovi je toho více...a o tom to je
jinak preferuji, fandím Kubicemu, řekněme můj černý kůň vyhlédl jsem si ho již před prvním závodem, uznávám Hamiltona - je hodně dobrej...prostě musí být více kandidátů - konkurence -
inu uvidíme...

Mějte se fajn

serpico
Serpico

F1

Příspěvek od Serpico »

...no vážení dostal jsem se do sporu se Soukupem a Ivošem - microsoft a ECU - ŘJ vozů F1 - tak to dělají McLaren group - počítačová odnož stejnojmenné fy. spolu s Microsoftem , tedy uvádím na pravou míru s omluvou, že jsem neměl zcela pravdu... aneb jeden vše neví...
Mějte se fajn

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jojo, taky jsem si to zjišťoval....ale měl jsi napůl pravdu :lol: Každopádně v pohodě ;) Hlavně, že jsme se domluvili :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no Ivoš a o to jde hlavně - nezavrhnout druhou variantu, ale pídit se...no je to vlastně přínos jakékoliv diskuse o čemkoli...

Mějte se fajn

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já vždycky říkám...lepší konstruktivní hádka s jasným výsledkem, než kecání, kecání a výsledek nikde.....takhle jsme si oponovali a výsledek je na světě.... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no Ivoš jasný...ale to musí chápat obě strany...a dnes je tok " informací " poměrně obsáhlý, takže nám ani nic jiného ani nezbývá...měj se

Mějte se fajn

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Re: F1

Příspěvek od Petr S. »

Serpico píše:...no vážení dostal jsem se do sporu se Soukupem a Ivošem - microsoft a ECU - ŘJ vozů F1 - tak to dělají McLaren group - počítačová odnož stejnojmenné fy. spolu s Microsoftem , tedy uvádím na pravou míru s omluvou, že jsem neměl zcela pravdu... aneb jeden vše neví...
Mějte se fajn
Milane v pohodě,nikdo nejsme dokonalý a nemůžeme vědět všechno.
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no Petře jasný...i tvoje námitka, že McLaren si to nastaví pro svoje vozy...má něco do sebe...v tom smyslu, tam se musí ponechat vstup pro naladění motoru předstih atd. ale jakmile je někde vstup lze s ním udělat cokoliv, prostě ty motory mají tuším přes 800 - 900 Hp a to je velká porce, viz hodiny ferrari...no a teď budou všichni makat na tom jak to obejít trakce, brzdění - to budou následné spory.... no každopádně to mělo něco do sebe - větší podíl jezdce...

Mějte se fajn

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Re: pokec

Příspěvek od Petr S. »

Serpico píše:...no Petře jasný...i tvoje námitka, že McLaren si to nastaví pro svoje vozy...má něco do sebe...v tom smyslu, tam se musí ponechat vstup pro naladění motoru předstih atd. ale jakmile je někde vstup lze s ním udělat cokoliv, prostě ty motory mají tuším přes 800 - 900 Hp a to je velká porce, viz hodiny ferrari...no a teď budou všichni makat na tom jak to obejít trakce, brzdění - to budou následné spory.... no každopádně to mělo něco do sebe - větší podíl jezdce...

Mějte se fajn
To bylo jen rýpnutí do Pehy,Gosseho atd co fandí McLerenu. Já vždy fandil Schumimu,už od F3000,byl pro mě jasná jednička. To co dokázal on s Ferarri si myslím,že Hamilton z McLeren nedokáže. Ale musím přiznat,že je to talent a ten kluk má něco do sebe.
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Odpovědět

Zpět na „POKEC“