Ivoš píše:Mě to čeká s Kombikem v dubnu....to zas bude keců za výfuk.....
To ja mel toho vic ale jel mi tam kamos nebot se mnou by asi vybehli...
Folie tmave ve predu,mracitka osvetleni vse do modra xenony,zadna homologace kridlo,podlozky,vyfuk,kola jine....no jeste ze na to mame lidi ale jinak stav luxusni...jaky pan taky kram...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No takto pokud ho zapneš tak to najprv otoč smerom dole teda ku sebe tým sa resetuje vše predchodzie a potom plynulo pridávaj od seba no ona je tam ješte pameť na 4 nastavenia ale to ani já nepoužívam a lepšie ako to popisovať je to vidieť tak že keď sa stretneme dostaneš plnohodnotné školenie
Goose píše:A me dnes potesilo,ze jsem vymenil tesneni vika ventilu a svicky...snad dobre...jel jsem to projet a zadna kontrolka se nerozsvitila ani po motoru nic neblije...takze jsem spokojen...jen nemam fotky jak jsem sliboval protoze jsem byl spinavej jak prase a ja mam svuj fotacek rad a tak jsem na nej nechtel babrat...
No vidis jak jses sikovnej... Mel si ale asistenta nakeho zeee...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Eeeeee...nooooo...nejdriv jsem volal Palikxovi...pak Petovi Soukupovi...a ten mi poslal cislo na tebe...pac jsem prisel o seznam a i tim i tvoje cislo...a pak teda tobe no...diky za radu...chtel jsem sem se na ty krouzky vyprdnout ale chtel jsem slyset i nazor nekoho zkusenejsiho...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ja myslel toho co jsem ho tam z povzdali slysel mluvit vies...
Ty krouzky fakt presne nevim nebo jsem je ja jeste u tesneni nemel coz je bordel nebot bylo to same ale loni asi je tam jeste nedavali a tak nevim to spis Palikx nebo nekdo kdo uz s tim prisel do styku a takhle pres telefon se tezko da poradit kdyz to nevidim vies...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ja ho mel hele...nevim jestli se da nekde koupit ale zkus napsat palikxovi...ten snad jeste nejaky ma... A kdyby si ho nesehnal tak ja ti ho pujcim a muzes si naskenovat nebo okopcit...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy píše:Ja myslel toho co jsem ho tam z povzdali slysel mluvit vies...
Ty krouzky fakt presne nevim nebo jsem je ja jeste u tesneni nemel coz je bordel nebot bylo to same ale loni asi je tam jeste nedavali a tak nevim to spis Palikx nebo nekdo kdo uz s tim prisel do styku a takhle pres telefon se tezko da poradit kdyz to nevidim vies...
Jo to byl kamos...nerad delam sam...ten chtel abychom tam dali nejakou pastu a cely to zprasili... Uz aj pehacek mi psal,ze tam byt nemusi ty krouzky...