CZ Drafel
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
pokec
...to GOOSE nepracuješ " náhodou " ( moje ironie ) v obchodě - klasická klička - ale nakonec ty ceny jsou docela dobrý...a ať už jsou jaký jsou - patří Ti dík, že si se vůbec o něco pokusil...když jsem dělal přední nápravu ( 2006 ) tak jsem měl 20% slevu na kuláky spodních ramen a řízení...a docelo to sedělo srovnával jsem to s palikxem ( znal nákupku GOLC CARU ) ... do ELITU chodím na 17% slevu na IČO jedný fy.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
...pak jseš " seriozní obchodník " a vím o čem mluvím - pokud se něco dohodne i ústní formou, tak to má platit...moje vlastní zkušenost na všem jsme dohodli " ústně " , každá strana si udělala poznámky a smlouva se všemi náležitostmi šla až až..., když už to dávno fungovalo...podle prvotní ústní dohody, ale opravdu Ti patří díky, že jsi vůbec něco začal...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
No pro me to nic nebylo...jen jedna jedina otazka vypustena z pusy...pan mi akorat rekl,ze vic jak 5% ne...to je vse...to jsem pretlumocil sem...to,ze se to nevztahuje na vse jsem nevedel...ale na druhou stranu je chapu...pokud maji nejake dily na kterych maji malou marzi tak je logicke,ze na ne uz nemuzou dat slevu...treba jako to cidlo klikovky jak psal Slam...to je dil ktery se neprodava tak casto a tak to jsou treba lezaky na sklade na kterych uz neni zadna marze...proto jsou uz tak dost levne...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
pokec
....to GOOSE jasný...ležáky jsou veliký problém - ale zaplať pánbůh, že jsou....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico