Pozor na dírky v silnici po zimě!!!

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Happy

Pozor na dírky v silnici po zimě!!!

Příspěvek od Happy »

Koukejte pořádně před sebe,ať nedopadnete jako na obrázku.Happy :lol: Obrázek
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No paráda :evil: Jo jinak aj u nás sú fešácké diery nie tak velké ale daktoré asi tak na jedno koleso takže poškodenie nápravy je jasné :(
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo jo diry jsou hnus...ale ted mam nove tlumice a silenbloky ramen a je to ok...uz je ani necitim...ale potkavam diry ve kterych bych nechal kolo...tem se vyhybam jak muzu... :evil: :evil: :evil:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Ja som taku jednu dierku chytil pred 2 rokmi - defekt PP kolesa jasny, sposobeny ale prehnutim disku cca 2 cm do vnutra (doslova sa odlepila pneu od disku), zlomene rameno. Inak supa jak svina, fakt som bol chvilu vytraseny z toho, auto sa smodrchalo este asi 10 metrov, kym zastalo a aspon som mohol nahodit nahradne kolo. To zlomene rameno som si ale hned nevsimol (bola tma) a normalka som s tym jazdil, kym som dosiel do servisu. Nechapem...
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tohle si ale myslim,ze je vymahatelny na sprave silnic,aspon jsem o tom slysel,ze pokud si znicis auto o nejakou douru tak by ti tu skodu mela pojistovna zaplatit...ale nevim jak by to melo byt...jen jsem o tom slysel... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Topol

Příspěvek od Topol »

Goose píše:Tohle si ale myslim,ze je vymahatelny na sprave silnic,aspon jsem o tom slysel,ze pokud si znicis auto o nejakou douru tak by ti tu skodu mela pojistovna zaplatit...ale nevim jak by to melo byt...jen jsem o tom slysel... ;)
Pěkný den :D
Já tedy mám od letoška Direct http://www.direct.cz/ a ty tvrdí že to mám u nich pojištěný automaticky :? Ale dírám se radši vyhýbám už by mě to bolelo i za Kolouška :cry:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Robert Znojmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert Znojmo »

sakra kluci korejský sou na tý fotce nějaký dolekaní. :lol:
Happy

Příspěvek od Happy »

Topol píše:
Goose píše:Tohle si ale myslim,ze je vymahatelny na sprave silnic,aspon jsem o tom slysel,ze pokud si znicis auto o nejakou douru tak by ti tu skodu mela pojistovna zaplatit...ale nevim jak by to melo byt...jen jsem o tom slysel... ;)
Já tedy mám od letoška Direct http://www.direct.cz/ a ty tvrdí že to mám u nich pojištěný automaticky :? Ale dírám se radši vyhýbám už by mě to bolelo i za Kolouška :cry:
Ahoj "Topol".Díky za tip,kouknul jsem na tu pojišťovnu Direct a vážně zvažuju přestup.Nyní jsem u pojišťovny Uniqa a platím asi 2600 kč ročně (nemám zatím bonusy),a to mám nejmenší plnění 18/35.U Directu jsem si spočítal že budu platit při plnění 70/70 asi na 1600 kč.Když připojistím přední sklo,tak to dělá 2200 kč,a to je pořád méně než jsem doteď platil.Už jsem jim poslal email,tak uvidím jak to dopadne.Zatím čau Happy. :lol:
Topol

Příspěvek od Topol »

To víš my důchdci musíme šetřit všude :lol: Taky jsem přešel k mBank ;) Hned jak začla loni v prosinci. Měl jsem dva účty spořitelnu a GE Money a na na obouch pomalu :roll: Spořitelna ta mě pustila do konce měsíce ale GE nejdřív 40 dní na zrušení karty :twisted: Někdo si myslí že když zná ženskou za přepáškou že o peníze nepříjde.Ale já tvrdím že když banka klekne tak vám stejně nikdo nepomůže :( Ale nic to dělám pomalu reklamu ale to musí vědět každý sám ;)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“