UPS - nechci slevu zadarmo... :-)

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
PeS
Kontaktovat uživatele:

UPS - nechci slevu zadarmo... :-)

Příspěvek od PeS »

Dnes jsem si jen tak znovu přepočítal kalkulaci na "úžasné" slevy od Autosalonu Dědek v Náchodě. Rozhodně se koukněte do nabídky třeba Lacetti HB v dieselu. Ve výbavě LT Platinum (dříve CDX) je výsledná cena se slevou při koupi na leasing 329 934,- Kč. No, nekupte to! Viz:
http://www.daewoodedek.cz/chevrolet/akce/lacettihb5.pdf
Člověk by si myslel, že to snad ani není možné!. Zvláště, když chcete-li kupovat za hotové, je sleva místo 139 866,-Kč jen ubohých 60 000,- kč. A výsledná cena v hotovosti tedy činí 409 800,-.
Řeknete si, že se to vyplatí na leasing... Jenže. Vzal jsem do ruky kalkulačku a začal počítat. Pokud bych si nové auto pojistil stejně, jako u leasingu (což vždy u nového auta dělám po první tři roky), platil bych na pojistném ročně jak povinné, tak havarijní bez bonusu 17 006,-. po třech letech by tedy výsledná cena byla 460 818,- Kč.
Vezmu-li vůz na "výhodný" leasing s velkou slevou, dojdu za tři roky k výsledné částce 508 703,- Kč.
Já Vám nevím, já to počítal před koupí asi 4x, a vždy mi vyšlo výhodněji na leasing s těmi slevami, ale koukáím, nějak jsem se upočítal... :)
Tak teď to musím zaplatit. Jó, ne nadarmo se říká, dvakrát měř... Než budete kupovat auto, spočítejte si to dobře - a raději 5x - mě to 4x vyšlo jinak.
Nebo že bych se spletl teď??? :lol:
Lacetti 5 dvř. CDX Platinum 2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací. (PRODÁNO)
Obrázek
Reklama

lubinob

Příspěvek od lubinob »

Na leasing preplatíš vždy a nikdy nedostaneš takú zľavu aby sa to vyrovnalo...
Ale zase Ti ostali peniaze a môžeš investovať a keď sa podarí zarobíš viac ako prerobíš na leasingu.... :lol: :lol:

Tak nejako to vyšlo i našim teraz na novej Fabii... leasingová zľava 60.000Sk a preplatia asi 105.000Sk za päť rokov pri 30% akontácii, takže v podstate 45.000Sk preplatiť za 5 rokov nieje až také strašné, keďže našetriť plnú sumu by asi aj tak nepodarilo, šak vždy je nejaká "drobnosť" čo teba kúpiť.... :D
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D :P :shock: :D V televizi tvrdili, že máš mít axu, jestě tí připlatějí!!! Muehahehehehahahehhihihih! ;) :cry: :roll:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Habron

Příspěvek od Habron »

Nepočítal jsem to přesně, ale hrubým odhadem mi to vychází, že přeplatíš 3,5% ročně. Kdo dá půjčku na tak nízký úrok ???
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Dobrej leasing je jedna z nejvýhodnějších půjček.... ;) Měli jsme onehdy Felicii na leasing od ŠkoFinu a pohoda....a Nubi jsme měli u CAC Leasing a taky nebyl problém......a naví se hodí do účetnictví...to říká 6 z 5ti dobrých účetních ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
PeS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeS »

Habron píše:Nepočítal jsem to přesně, ale hrubým odhadem mi to vychází, že přeplatíš 3,5% ročně. Kdo dá půjčku na tak nízký úrok ???
Jo, já si nijak nestěžuji. Taky si myslím, že to je celkem výhodné, ale měl jsem možnost si půjčit peníze a splácet je bezúročně - a blbě jsem si to spočítal. Jinak byfch do leasingu nešel. Příště si dám větší pozor ;-)
Lacetti 5 dvř. CDX Platinum 2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací. (PRODÁNO)
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak to je velmi slušný.... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
chevyman
Kontaktovat uživatele:

Re: UPS - nechci slevu zadarmo... :-)

Příspěvek od chevyman »

PeS píše:Dnes jsem si jen tak znovu přepočítal kalkulaci na "úžasné" slevy od Autosalonu Dědek v Náchodě. Rozhodně se koukněte do nabídky třeba Lacetti HB v dieselu. Ve výbavě LT Platinum (dříve CDX) je výsledná cena se slevou při koupi na leasing 329 934,- Kč. No, nekupte to! Viz:
http://www.daewoodedek.cz/chevrolet/akce/lacettihb5.pdf
Člověk by si myslel, že to snad ani není možné!. Zvláště, když chcete-li kupovat za hotové, je sleva místo 139 866,-Kč jen ubohých 60 000,- kč. A výsledná cena v hotovosti tedy činí 409 800,-.
Řeknete si, že se to vyplatí na leasing... Jenže. Vzal jsem do ruky kalkulačku a začal počítat. Pokud bych si nové auto pojistil stejně, jako u leasingu (což vždy u nového auta dělám po první tři roky), platil bych na pojistném ročně jak povinné, tak havarijní bez bonusu 17 006,-. po třech letech by tedy výsledná cena byla 460 818,- Kč.
Vezmu-li vůz na "výhodný" leasing s velkou slevou, dojdu za tři roky k výsledné částce 508 703,- Kč.
Já Vám nevím, já to počítal před koupí asi 4x, a vždy mi vyšlo výhodněji na leasing s těmi slevami, ale koukáím, nějak jsem se upočítal... :)
Tak teď to musím zaplatit. Jó, ne nadarmo se říká, dvakrát měř... Než budete kupovat auto, spočítejte si to dobře - a raději 5x - mě to 4x vyšlo jinak.
Nebo že bych se spletl teď??? :lol:
JJ spletl. 329 934 Kč je s aktuální slevou 30 000 Kč na dieselové motory platná v 1.Q 2008. Zkontrolujte si svojí fakturu z období, kdy jste kupoval auto cena na ní by měla být min. o 30 000 Kč vyšší a tím pádem se srovná to navýšení.... ta sleva by měla pokrýt leasingové navýšení.....