Moderátor: Blue Lanos
Záleží na tom kolik máš taky najeto. Ty zadní kola dotáhni,ale můžou už být i ložiska na cestě do věčných lovišt. Čepy asi také vymen,ale můžou to být i tlumiče. Nejvíc ti poradí Palikx,to je odborník.Lanos píše:Zdravím všechny .Blíží se jaro a budu chtít měnit pneu.A tím jsem přišel na par problémů které chci vyřešit než mi to zničí nové pneu a nebo celé auto.Za prvé přední pneu zimní od krajnice má podivně potrhaný vzorek ale jen z té vnitřní strany-Můžou to být čepy ,ložisko kola nebo jen geometrie na tom jednom kole.Za druhé při přejezdu třeba retardéru mi od podvozku něco strašně vrže jako by guma o gumu,ale palubovka už to nedělá-už je dotažená.Za třetí dnes jsem přišel na to že když začnu hýbat zadními koly tak tam je vůle-že by vymlacené ložiska???A za čtvrté už od koupi před 3 lety jsem přišel na to že kyž jedu po kamení tak mě dost hodně tříská volant.Pomohla by mě výměna všech čepů nebo řídících tyčí????jako by měl volant vůli resp. řídící tyč od volantu a rázy se dostávají až k volantu . Káždá odpověď je dobrá.Většiná servisáků co znám ví houby![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |