Pěkný den
Tak nejdřív Pepo všechno nej k svátku
Jinak ty jsi kvuli teplu odešel z Teplic do tepla na Slovensko! On tam byl určitě jinej hlavní důvod viď
Ať nám jezdí a nezlobí
No uvedu to na pravú mieru tak som tu kvôli teplu a krásnej prírode ale nie som PEPA to ma tak pojmenovali v 87 roku Slováčci a tak mi to zostalo a vlastne moje jmenko Petr už pomali zabúdam lebo už viac ako 20 rokov mi tu nikdo jinak nepovie len PEPO a tak som hold PEPA
faczko76 píše:Tak to je pěknej sypáček! A soused se mi smál, že jsem ještě nepřezul!!! .....primitiv......
Pěkný den
To si představte že já starej vůl udělal to samý Včera když začala čina tak si říkám dokud se to nezlepší tak nevyjedu.Ale přišla vnučka a jestli bych ji nehodil do České Lípy. Kdo tvrdí že je to jedno jestli letní nebo zimní tak je vůl a korunovanej !!! Po Lípě to šlo ta je níž ale u nás uježděnej sních no hrůza Dneska zase ráno žena že potřebuje taky do Lípy tak jsem tam radši ve fofru a ve sněhu hodil spátky zimáky Holt jsem si naběh
Ať nám jezdí a nezlobí
Dnes nam svietilo slnko a do toho x-krat snezilo. Uchvatne a ja som v utorok bola prehadzovat na letne... Pevne dúfam, že toto sú len smteľné záchvevy zimy a bude už konečne jar.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Dobšiná je to Slovenský ráj Ale tu u nás sú panorámy ješte vetšie lebo tu máme Silickú planinu a Plešiveckú planinu kde sa nachadzajú jaskyne no a potom hlavne v raji tam je to nenormálne nádherné sú tam vodopády a skalné rebríky a lanovka