Výměna čelního skla - cena?
Moderátor: Blue Lanos
Výměna čelního skla - cena?
Někdo mi rozbil čelní sklo. Vy kdo jste měli podobnou zkušenost - jaká je cena za výměnu? Předem děkuji.
- Reklama
Výměna skla na Matize stojí od 5500 nahoru (zjišťoval jsem to dost důkladně asi před třemi měsíci). V tomto případě se ale jedná o to nejlevnější a nejobyčejnější sklo. Ale existují i možnosti sklo spravit. Pokud tam máš ťukance, spraví ti to prakticky kdekoliv. Pokud je tam prasklina do 20 cm, jde to taky. Ale málokdo se do toho pustí, protože technologie je dost nákladná. Já takového člověka našel (4 cm čistá nitková prasklina) a jsem spokojený. Prasklina se dál nezvětšuje a z vnější strany je prakticka neviditelná. Problém by neměl být ani u STK či policajtů, protože technologie je schválena MDS a má atest.
Daewoo Matiz CD, 2000, silver
Tak to je teda dobrej ranec
Snad mi to pokryje havarijni pojistka, az se mi neco podobnyho prihodi...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Uz se mi to kolikrat vyplatilo - bouracka, vykradeny auto atd.. Takze tech 7000 rocne navic obetuju. Auto je psany na tatau a on dela v ČPRobert píše:Tak to se teda "NEKDO" ma, kdyz si muze dovolit havarijni pojisteni, ze Miloshi???milosh píše:Tak to je teda dobrej ranec
Only JOKE !
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já mám Matíze pojištěného pouze proti krádeži a k tomu připlácím 500 Kč na čelní sklo.Již se mi to vyplatilo,jednou jsme měnil již rozbité sklo od protijedoucího auta.Když je čelní sklo připojištěno,nemusíte shánět viníka.Tenkrát pojišťovna zaplatila za opravu něco málo pod 8000 Kč.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
čelní sklo MATIZ
Mohu nabídnout nové čelní s dokladem a zárukou tónované
3540,- s DPH, těsnění čelního skla 127,-Kč s DPH.
tel. 777 007 000, czdrafel@volny.cz .... Vašek F.
Práci v servise zkusím domluvit. Cenu zatím neznám.
3540,- s DPH, těsnění čelního skla 127,-Kč s DPH.
tel. 777 007 000, czdrafel@volny.cz .... Vašek F.
Práci v servise zkusím domluvit. Cenu zatím neznám.
uff to sou palby, uz dost dlouho zvazuju havarijni poj., snad od pristiho roku, doufam ze se mi do te doby nic nestane, jinak by me asi kleplo:( kdyz si vemu ze jsem (pojistovna)kdyz me nabourali zezadu zaplatila asi 55 tisic! des a to to vypadalo ze tzomu nic neni...kdyz si vemu ze jsem za tuto castku matiska skoro koupila, desny a tak se to asi fakt vyplati to havarijko..