Formule 1
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Hanzy
Byl to pekny chaos a jen par dojelo a pro Ferrari hodne spatny vikend priste to snad bude lepsi...
Pehacku kauza nekauza vyhravalo se i loni na trati...
Pehacku kauza nekauza vyhravalo se i loni na trati...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
pokec
...to Ivoš já to fakt až tak nesleduji, ale je mi sympatický Hamilton, a třeba to bude letos po úpravách ( trakce - ECU ), více bude záležet na schopnostech jednotlivých pilotů, s tím že se trochu srovnává technika mnohem zajímavější, než v minulosti, kdy se rozhodovalo jen mezi dvěma...to MOTO GP tam je prostě větší konkurence...ale proti gustu není dišputát...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Teď jsem dokoukal na RTL opakování. Vstávat v 5 se mi nechtělo. Závod byl podstatně ovlivněný několikerým použitím Safety caru. Jeho použití bylo samo oprávněné, ale.......... Kovalainen super výkon, natřel to Alonsovi, ale nechápu, že se nechal na rovině takhle snadno předjet, v tom okamžiku mu muselo přestat jet auto. Jinak Massa nic moc a chová se způsobem uhni teď jedu já ve Ferrari, na to i nakonec dojel Zajímavý byl Barricello na Hondě a ukazoval, že i Raikonen s Ferrari má problémy Hondu předjet. I když měl plné auto benzínu až po okraj. No bylo to trochu zajímavější než vloni
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Aha, mě to bylo divný, že tak zpomalil. No mají tam těch tlačítek moc a někdy se můžou splést. Jó fofrklacek byl fofrklacek a když se ještě řadilo a auta pérovala, to byly časy.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se mrknul znova na STV2....Je mi líto Bourdeise a Glocka...jsou to myslím hodně velký naděje do budoucna....stejně jako Kovalainen, Rosberg a Hamilton....Ale schválně jsem si dával bacha jestli Heikki opravdu odhodil tu slídu při tom, co ho předjížděl Alonso.....odhodil jí až asi po druhý zatáčce po projetí cílem....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No, pani, bol to mazec. Skoro vsetky velke esa OUT. Vyzera to na velmi zaujimavu sezonu.
Kovalainen: to s tym tlacitkom povazujem oficialne vyhlasenie, ktore so skutocnostou asi vela mat nebude. Relativne skuseny jazdec taketo omyly asi nerobi a taketo tlacitko asi nebude "len tak nahodne zmacknutelne" ... Predpokladam nejaky technicky problem, ktory takto "zakryju" neskusenostou jazdca.
Ferari vyhorelo na celej ciare, i ked myslim, ze na kolizii s Coulthardom mal Massa mensi podiel viny. Ale taketo technicke problemy s motorom uz Ferrari dlho nemalo.
No uvidime, hovori sa, zly zaciatok, dobry koniec. Uvidime o tyzde.
p.s.: tie prenosy na STV2 - VELKE + pre STV. Koncesionarske poplatky platim, ale odo dnes ich platim ovela ochotnejsie (inak by mi skapala SkyLink karta a opzeral by som velku figu borovu. Na kablovku som sa vykaslal - strasne draha, spolocna antena je nefunkcna, ostal iba satelit. Nelutujem )
Kovalainen: to s tym tlacitkom povazujem oficialne vyhlasenie, ktore so skutocnostou asi vela mat nebude. Relativne skuseny jazdec taketo omyly asi nerobi a taketo tlacitko asi nebude "len tak nahodne zmacknutelne" ... Predpokladam nejaky technicky problem, ktory takto "zakryju" neskusenostou jazdca.
Ferari vyhorelo na celej ciare, i ked myslim, ze na kolizii s Coulthardom mal Massa mensi podiel viny. Ale taketo technicke problemy s motorom uz Ferrari dlho nemalo.
No uvidime, hovori sa, zly zaciatok, dobry koniec. Uvidime o tyzde.
p.s.: tie prenosy na STV2 - VELKE + pre STV. Koncesionarske poplatky platim, ale odo dnes ich platim ovela ochotnejsie (inak by mi skapala SkyLink karta a opzeral by som velku figu borovu. Na kablovku som sa vykaslal - strasne draha, spolocna antena je nefunkcna, ostal iba satelit. Nelutujem )
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No já když porovnám komentátora u nás na Nově a na STV2, tak u nás je to asi o 50 % lepší....řadu věcí u nás komentátoři objasnili (např. proč dostal Barichello STOP/GO....)...navíc i během závodu hodně mluví o zákulisí F1, o čem se tam vedou rozhovory, různý drby apod. .....naproti tomu ten slovenský komentátor mluvil vždycky jen o závodu a několik okamžiků nechal bez povšimnutí a dokonce ani několik přrnoců rádia ani nepřeložil....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Novu nemozem pozerat, nemam kablovku, nemozem porovnavat.
Komentator nebol az taky vyborny, ale hadam sa to zlepsi. Kazdy sme nejako zacinali. Mozno by mu mali dat na pomoc niekoho, kto je v problematike doma, mozno nejakeho redaktora z motocasopisu. Je len otazka, ci sa na SK da najst veci znaly clovek ktory navyse je ochotny hovorit do mikrofonu.
V kazdom pripade, od STV je to velmi dobry krok. Otec, ktory nema moznost prijimat okrem SK programov nic, to velmi ocenil. Pred chvilou som s nim dotelefonoval a povedal nieco, v com s nim maximalne suhlasim: "Akykolvek komentator F1-tky na SK je o 100% lepsi, ako Malcharek na Markize". Niet co dodat.
Komentator nebol az taky vyborny, ale hadam sa to zlepsi. Kazdy sme nejako zacinali. Mozno by mu mali dat na pomoc niekoho, kto je v problematike doma, mozno nejakeho redaktora z motocasopisu. Je len otazka, ci sa na SK da najst veci znaly clovek ktory navyse je ochotny hovorit do mikrofonu.
V kazdom pripade, od STV je to velmi dobry krok. Otec, ktory nema moznost prijimat okrem SK programov nic, to velmi ocenil. Pred chvilou som s nim dotelefonoval a povedal nieco, v com s nim maximalne suhlasim: "Akykolvek komentator F1-tky na SK je o 100% lepsi, ako Malcharek na Markize". Niet co dodat.
V.
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že jsem to neviděl.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067