Aj auta starnú.....
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Rado77: Třeba u toho auta, co jsem obdivoval....SPZku má za sklem přední masky.....nebo Citroen DC Pallas byl přepychovej...natáčecí světla a další vychytávky...Jaguar E-Type....prostě jeden skvost za druhým.....ale jak říká Peha....nechat je v originálním stavu...sice se mi Hot Rody líbí, ale už to není ono
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Sice Ameriku moc nemusím, ale ty jejich muscle cars jsou nádherné. Takový Corvette Stingray z 68' nebo Dodge Charger...hmmm, to by byla machrovina na víkend. Dojet tímhle na Stodolní, tak frajírci s meďourama a bavorama puknou závistí.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
no ti povím to by byla machrovina
no já bych se asi bál to tam nechat stát aby mi to hned někdo neukrad
no já bych se asi bál to tam nechat stát aby mi to hned někdo neukrad
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Takovy auto by ukradl opravdu jen hlupak...bylo by tak napadny,ze by ho chytli do 10 minut...kdyz nekdo slohne treba Fabii tak je to tezky...ale mit treba oranzoveho Chargera tak bude jediny ve meste a mozna i v republice a tak by nebyl problem ho najit...pokud by ho hned neschovali do nakladaku...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
pokec
...to peha tvůrcem Bugatti Veyron je slovák - Jozef .......ale příjmení jsem zapomněl ( třeba mi někdo doplní...) momentálně je šéf-desing u VW kam Bugatti nyní patří, byla koupena....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec
je to Jozef Kabaň, tu je o tom aute viac http://sk.wikipedia.org/wiki/Bugatti_VeyronSerpico píše:...to peha tvůrcem Bugatti Veyron je slovák - Jozef .......ale příjmení jsem zapomněl ( třeba mi někdo doplní...) momentálně je šéf-desing u VW kam Bugatti nyní patří, byla koupena....
Mějte se fajn
a tu o samotnom Jozefovi Kabaňovi http://tvojepeniaze.pravda.sk/sk_pludia ... ekonom_p04
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
pokec
...to Alvin máš přehled gratuluji, teď se mi líbil i superb - je tam snad i jeho rukopis...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
pokec
...no Ivoš nejsi sám...ještě, že jsou tací, kteří to dají dohromady - nicméně nejvíce se dnes hodnotí veterán v původním a to zachovalém stavu a s prokazatelnou historií...hodnocení jako ve škole od 1 ( tu nemá nikdo ) do 5, nejvíce je 3 a to je velmi dobrá renovace, tedy lepší než z fabriky, v renovaci se používají současné technologie a pak je restaurování za použití dobové technologie a ta dosahuje na 2, vyjímečně na 1...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Po 2 rokoch oprašujem tento príspevok,ako som to spomínal aj vo výročiach, 9.3. uplynulo od tej udalosti 35 rokov a včera zas 35 rokov od vtedy ako spredu opravili tú vyhorenú prednú stenu lodžie bytu,takže čierna diera sa zas začala podobať na ľudské obydlie,ale po tom požiari ostala dodnes jediná pamiatka. Ako sa vtedy rozsypali na najvyššom poschodí sklá zo schodišťových okien,či už od tepla,alebo pri samotnom hasení požiaru,pôvodne veľké tabule boli nahradené menšími ,pri oprave tam navarili 2 priečne prepážky,ktoré je vidno na tejto fotke.alvin píše:Toto neviem,či som nespominal v Maníne,ak aj áno,nech si aj oostatní prečítajú,čo som bol za kvítko,ako pubiš.
Keď som mal takmer celých 12 rokov,bolo to presne v nedeľu 9.3.1975,posledný deň jarných prázdnin v Zsl.Kraji,začala horieť garsónka vo výškovom dome v cente Nitry (vedľa reštaurácie Mladosť - oproti odbočka k autobusovej stanici,ten dlhý lodžiový dom). Požiar vznikol na samom vrchu,10.poschodí,hasiči tam boli raz-dva ale my,všetky decká zo sídliska,kde sme vtedy bývali Ako výškova technika tam došiel ruský rebríkový ZIL 157G, NR-22-48
http://www.jjts.ee/images/redel.jpeg
a dve cisternové 706 RTHP-čky NR-42-05 a NR-22-49.
http://david-modry.blog.cz/0907/sraz-ma ... 009-1-cast
Samozrejme baľšaja ťechňika nedočiahla,kde by s tým gruzavíkom dosiahol do výšky 30m,ten tam bol ako štatista,hasili tak,že ťahali hadice dookola po schodoch,dom bol postavený v r.1964-5,takže ani za výťahovou šachtou nebola medzera ako u T-06B-čkových domov.
Všade oblaky dymu,ľudia jajkali a híkali,a ja som zahlásil pri tom trambusáku,že ktovie,či sa ten dym naozaj valí od ohňa,alebo väčšmi od výfukov tých hasičských áut .
Musel som potom dobre utekať .
"Já ti dám,posraní hasiči,chuligáne jeden...... "
Keď už sme u filmovej klasiky,pekný gag s hasičskou 706-kou bol aj vo filme Farářův konec,ako nemohli hasiť,lebo im ožrálko priľahol hadicu
- Přílohy
-
- IMG_0208.JPG (72.04 KiB) Zobrazeno 3049 x
Naposledy upravil(a) alvin dne pon dub 19, 2010 21:48, celkem upraveno 2 x.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aj auta starnú.....
Alvi , Alvi tohle je o autách tak za jedna zmenši si tie fotky a bacha na bacha kam to píšeš TOHLE TADY MÁ BÝT
- Přílohy
-
- scrapcitr.jpg (79.01 KiB) Zobrazeno 3034 x
-
- scrapcad.jpg (29.47 KiB) Zobrazeno 3034 x
-
- scrapbugattiaerolite.jpg (56.65 KiB) Zobrazeno 3034 x