Měli jsme teď v práci školení řidičů a padlo tam mimo jiné toto: od 1.5.tr. vstupuje v platnost novela zák. podle které musí být všechny přepravované osoby, na všech komunikacích, připoutány. Takže pokud máme celkový počet míst 5 , ale vzadu jen dva pásy, lze jezdit vzadu pouze ve 2 lidech. (Staré Š. 105,120, žiguli a.p. počet přepravovaných osob vzadu-0! )
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s opatřením třetího pásu na zadni sedadla. Koupě, montáž atd. Díky za odpovědi.
Třetí pás na zadní sedadla.
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Třetí pás na zadní sedadla.
DAEWOO NUBIRA I combi 2.0 CDX r.v.: 97.
- Reklama
Vždyť ho na Nubiře máš, proč řešíš tady škodlivky a žigulíky? Určitě bude platit nějaká vyjímka, např. dnes by trabant neprošel emisema na 100% , ale platí homologace a emise z doby kdy se uváděl do provozu, pokud tohle splníš, můžeš ho provozovat. Některé auta nemají na zadních sedadlech pásy vůbec a taky jezdí.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Pánové, velmi děkuji za odpověď, skutečně tam ten pás je, jen ho původní německý majitel "zrušil" pod sedačku. Tu jsem dosud neměl vyndanou, takže jsem měl za to že tam ten prostřední pás prostě není.
A jak vyndat zadní sedačku jsem si přečetl na jiném místě tohoto fóra, takže také dík autorovi těchto stránek, jsou very very good.
Richardovi: nepíšu že auta bez pásů vzadu, (a uvedl jsem pro příklad tři nejčastější typy, za což se Ti hluboce omlouvám ) nemohou nebo nebudou moci jezdit.
A jak vyndat zadní sedačku jsem si přečetl na jiném místě tohoto fóra, takže také dík autorovi těchto stránek, jsou very very good.
Richardovi: nepíšu že auta bez pásů vzadu, (a uvedl jsem pro příklad tři nejčastější typy, za což se Ti hluboce omlouvám ) nemohou nebo nebudou moci jezdit.
DAEWOO NUBIRA I combi 2.0 CDX r.v.: 97.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ano, a taky treba u nakladakuRichard píše:Vždyť ho na Nubiře máš, proč řešíš tady škodlivky a žigulíky? Určitě bude platit nějaká vyjímka, např. dnes by trabant neprošel emisema na 100% , ale platí homologace a emise z doby kdy se uváděl do provozu, pokud tohle splníš, můžeš ho provozovat. Některé auta nemají na zadních sedadlech pásy vůbec a taky jezdí.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG