zaseklý zámek u dveří

Moderátor: Blue Lanos

viki

zaseklý zámek u dveří

Příspěvek od viki »

prosim o radu, posledni dobou se mi dost casto stava, ze mi nejdou odemknout dvere u ridice, ani zevnitr ani z venku, vnitni "cudlik" jde tak do pulky, asi se to vzdy zasekne, takze nastupuji stranou spolujezdce..neni to moc prakticky :roll: vzdy mi to az otevre pritel, kdyz zvenku opravdu silou zabere klickem, ale nerada bych jej zalomila :cry: vubec me nenapada co s tim a cim by to mohlo byt......chce to novy zamek?...nestalo se to nekomu z vas?
moc moc diky
Reklama

mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

novy zamok asi nie, ale treba sa na to pozriet, bude len nieco pokrivene alebo povyskocene. podla mna.
jakub

Re: zaseklý zámek u dveří

Příspěvek od jakub »

viki píše:prosim o radu, posledni dobou se mi dost casto stava, ze mi nejdou odemknout dvere u ridice, ani zevnitr ani z venku, vnitni "cudlik" jde tak do pulky, asi se to vzdy zasekne, takze nastupuji stranou spolujezdce..neni to moc prakticky :roll:
ale zase je to frajerina ;) takhle u hypace prijit k autu, nasednout a zatimco ostatnim klesa celist odfrcet pryc :lol:
viki píše:vzdy mi to az otevre pritel,
a kua, tak ja koncim v sousednim threadu to navazeni do fotky a spol.
viki píše:kdyz zvenku opravdu silou zabere klickem, ale nerada bych jej zalomila :cry: vubec me nenapada co s tim a cim by to mohlo byt......chce to novy zamek?...
imho by melo stacit to promazat - zkus tam caknout odrezovac, ale uvidis, aby to nebylo neco pokrivenyho za calounenim ...
viki píše:nestalo se to nekomu z vas?moc moc diky
nestalo a doufam, ze nestane ;)
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

kedze to nejde ani znutra, nebude to chyba zamku, skor treba dat dole tapacirung a pozriet sa ci tam nieco nie je pokrivene. podla mna.
viki

Re: zaseklý zámek u dveří

Příspěvek od viki »

jakub píše:
viki píše:prosim o radu, posledni dobou se mi dost casto stava, ze mi nejdou odemknout dvere u ridice, ani zevnitr ani z venku, vnitni "cudlik" jde tak do pulky, asi se to vzdy zasekne, takze nastupuji stranou spolujezdce..neni to moc prakticky :roll:
ale zase je to frajerina ;) takhle u hypace prijit k autu, nasednout a zatimco ostatnim klesa celist odfrcet pryc :lol:
viki píše:vzdy mi to az otevre pritel,
a kua, tak ja koncim v sousednim threadu to navazeni do fotky a spol.
viki píše:kdyz zvenku opravdu silou zabere klickem, ale nerada bych jej zalomila :cry: vubec me nenapada co s tim a cim by to mohlo byt......chce to novy zamek?...
imho by melo stacit to promazat - zkus tam caknout odrezovac, ale uvidis, aby to nebylo neco pokrivenyho za calounenim ...
viki píše:nestalo se to nekomu z vas?moc moc diky
nestalo a doufam, ze nestane ;)
spis chlap si rekne..jeje zenska, asi ji nenapadne, ze kdyz nastoupi druhyma dverma, nemusi to prelizat:))

asi neco pokrivenyho, ale samo od sebe?? z niceho nic?...nevim nevim
viki

Příspěvek od viki »

mrk píše:kedze to nejde ani znutra, nebude to chyba zamku, skor treba dat dole tapacirung a pozriet sa ci tam nieco nie je pokrivene. podla mna.
hm, tak to vidim na servis, chjo :cry:

tak diky za radu
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

inak ked tam pojdes s autom do servisu TY, bude to za 1400CZK a ked posles priatela alebo otca, tak to bude pod 700CZK. nic v zlom, ale skusil by som na tvojom mieste ist do ineho servisu - na toto staci aj niekto kto opravuje auta v garazi, lebo tych 8000 za opravu blatniku je odrb. podla mna.
viki

Příspěvek od viki »

mrk píše:inak ked tam pojdes s autom do servisu TY, bude to za 1400CZK a ked posles priatela alebo otca, tak to bude pod 700CZK. nic v zlom, ale skusil by som na tvojom mieste ist do ineho servisu - na toto staci aj niekto kto opravuje auta v garazi, lebo tych 8000 za opravu blatniku je odrb. podla mna.
v jednom malym servisu mi rekli min. 6tis., i to mi prijde dost!! pry se rovnou meni celej blatnik! tak nevim. zkusim se poptat sikovnyho "opravare" co bydli kousek od mych rodicu, asi pristi rok a sem zvedava.
jojo:) pritele tam nedotlacim :roll: a k nasim to mam celkem daleko, ale ted jsem nechavala delat u nich u jednoho servisaka kompl. prohlidku, vymena brzdovky, serizeni motoru, vymena chl. kap. atd....no a byl moc moc sikovnej a levnej:) tak si radej vzdycky vemu dovcu a udelam to tam :lol: :lol:
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

tych 6 za blatnik je uz lepsie, lebo samotny blatnik stoji nejake 2 + farba + robota. ale oprava toho odomykania bude ooooooomnoho lacnejsia, urcite to je nejaka prkotina.
viki

Příspěvek od viki »

mrk píše:tych 6 za blatnik je uz lepsie, lebo samotny blatnik stoji nejake 2 + farba + robota. ale oprava toho odomykania bude ooooooomnoho lacnejsia, urcite to je nejaka prkotina.
tak jo, zatim to necham tak a pak se poptam v tom malym servisu jak jsem to ted mela, muj tata tam dava svyho "milacka" veterana uz leta a je spokojenej.jsem zvedava co s tim bude.
stejne tam letos musim jeste na vymenu pneu.tak pak dam vedet pro zajimavost co to bylo a kolik to stalo.
dik
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Taky bych to viděl na něco ohnutého nebo povoleného. Možná bude stačit promazat.
Už bez Matesa
viki

Příspěvek od viki »

zabijec píše:Taky bych to viděl na něco ohnutého nebo povoleného. Možná bude stačit promazat.
ok diky,zkusim promazat, kdyz to nepomuze povolam nekoho, kdo tomu rozumi - servis.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Tak s timhle jsem se jeste nesetkal....noo...teda jednou, ale to jsem mel jeste Fiat 126p :lol:
Tam to bylo bezny, ze neco upadne atd...:lol:
jakub

Příspěvek od jakub »

Robert píše:Tak s timhle jsem se jeste nesetkal....noo...teda jednou, ale to jsem mel jeste Fiat 126p :lol:
Tam to bylo bezny, ze neco upadne atd...:lol:
boze todle nevydrzim, nevydrziiim nezareagovat :lol: mne napadla skvela vec: robert je ted nabuseny zkusenostmi s rozebiranim interieru, tak by to mohl viki dat do kupy, navic riziko komplikace s airbagem je v pripade bocnich dveri minimalni :lol: :lol:

sry, ale tohle mi fakt nedalo, nutkani bylo tak silneeee
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Jakub: Tohle mam brat jako urazku??? Nezlob se na me, ale ne kazdej je dokonalej a to, ze jsem si s prominutim "zkurvil" AIRBAG, jeste neznamena, ze bys me tu mel napadat vetou, ze jsem "NABUSENEJ ZKUSENOSTMA S ROZEBIRANIM INTERIERU" a mel neco Viki spravovat ci radit. Psal jsem jen, ze jsem se s tim jeste nesetkal, takze tuto narazku nechapu :?

Priste si to prosim nech pro sebe, neni mi to zrovna prijemny a to, ze jsem tady "NEJMLADSI" a nemam tolik zkusenosti jako vy neznamena, ze se po me budete vozit :evil:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“