Světla na NExii

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

cukrar

Příspěvek od cukrar »

Ted jsem si to zrovna ověřil, a jde to tam a i s atestaci a legalně.
Takže jsem moc rád akorád uvidíme jak to bude svítit v noci :-)

To jsem zvědav akorát pořád váhám jestli ty 6000K a nebo 4300K jak kdosi tady radí :-)
Reklama

ferino28

Příspěvek od ferino28 »

cukrar píše:Ted jsem si to zrovna ověřil, a jde to tam a i s atestaci a legalně.
Takže jsem moc rád akorád uvidíme jak to bude svítit v noci :-)

To jsem zvědav akorát pořád váhám jestli ty 6000K a nebo 4300K jak kdosi tady radí :-)
Ak chces aby to dobre svietilo, tak kup 4300 K. Ak chces aby kazdy videl, ze mas HID tak potom 6000 K, ale mozno budes sklamany s svietivostou, hlavne na mokrej ceste. Inak, s tou atestaciou si niekto robi srandu, alebo ste sa zle pochopili. Oni su atestovane, avsak si sa mal opytat na co (do akych svetiel), pretoze, pokial viem, tak su to zvacsa svetla roznych pracovnych strojov atd, proste veci ktore nie su urcene na premavku po cestnych komunikaciach.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

milosh píše:Nexia ma svetla fakt na prd, jako dalkovy docela good ale jinak potkavacky na velky H...

Potom co jsem presedl do astry a rozsvitil myslel jsem ze mam xenony, fakt super svetlo a rok vyroby auta skoro stejny, ale trosku jina trida :D
Chlapy já pořád nechápu,proč si všichni tak stěžujete na světla u Nexie? Já jsem spokojenej,mám tam Osram silvestar a vidím úplně skvěle. Jo Mildo Astra má taky čirou optiku a žárovky H7+H1 a to je pak jiné kafe,ale mě to fakt svítí gut.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Hynek

Příspěvek od Hynek »

milosh píše:Nexia ma svetla fakt na prd, jako dalkovy docela good ale jinak potkavacky na velky H...

Potom co jsem presedl do astry a rozsvitil myslel jsem ze mam xenony, fakt super svetlo a rok vyroby auta skoro stejny, ale trosku jina trida :D
KOHO CHLEBA JÍŠ , TOHO PÍSEŇ ZPÍVEJ: Já mám zkušenost přesně opačnou. Vezl jsem souseda do nemocnice jeho Astrou,pršelo a moc jsem toho neviděl. Když jsem jel za tři hodiny pro něj, vzal jsem si svoji Nesinku a pohled z auta byl nesrovnatelně lepší! :roll:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
skip63

Příspěvek od skip63 »

Kamarad ma opla omegu a kdiž jedu snim a pak svojí nexi tak se mi zda že nexi sviti proti oplu lip tak nevim
Fiat Brava 1,2 16V červena r.v.99
Nexia GTX 16V Hatchback3 bilá r.v.96
predtim favo 136L r.v.90
Hynek

Příspěvek od Hynek »

skip63 píše:Kamarad ma opla omegu a kdiž jedu snim a pak svojí nexi tak se mi zda že nexi sviti proti oplu lip tak nevim
Naprostej souhlas. :lol: :lol: :lol: Nesinka svítí dobře!!! :D Je to o úhlu mezi očima řidiče a "výškou reflektorů" na voze. A Nesi je na tom velmi dobře!
KALOS 1,2.,Klíma.
milosh

Příspěvek od milosh »

Hynek píše:
skip63 píše:Kamarad ma opla omegu a kdiž jedu snim a pak svojí nexi tak se mi zda že nexi sviti proti oplu lip tak nevim
Naprostej souhlas. :lol: :lol: :lol: Nesinka svítí dobře!!! :D Je to o úhlu mezi očima řidiče a "výškou reflektorů" na voze. A Nesi je na tom velmi dobře!
Ale omegu jakej rok vyroby? to asi nema jeste ciry svetla vid?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
skip63

Příspěvek od skip63 »

milosh píše:
Hynek píše:
Ale omegu jakej rok vyroby? to asi nema jeste cira svetla vid?
Jasně že nema čira nesi je taky nema jsou to stejně stara auta Omega B kombi 1996
Fiat Brava 1,2 16V červena r.v.99
Nexia GTX 16V Hatchback3 bilá r.v.96
predtim favo 136L r.v.90
milosh

Příspěvek od milosh »

Tak to se nedivim ze obe svitej na hovn*... :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Háhá, závidíš...tajně vzpomínáš na Nexii :lol: :lol: :lol: a v duchu toužíš mít zas taková světla,viď? :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

nexia

Příspěvek od Serpico »

...Hynek - Soukup aj. souhlas já jsem spokojený - samozřejmě to záleží na srovnávání a zvyku - nejel jsem s xenonama ( jenom mi se... , když to do mě pustí ...) jenom si vzpomínám, kdysi dávno jsem jel do rumunska v 70letech a narval jsem rampičku dálkáče a širokorozsahový do stran - tehdaá to DODO utáhlo... a bylo to třeba neosvětlený koňský potah s fůrou slámy ale na druhou stranu když jsem to vypnul a přepnul na tlumený tak jsem viděl kulový....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Pro mě byl šok, když jsem řídil poprvé po tmě Octávku I. To prostě nesvítilo vůbec. :lol: :lol:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
cukrar

Příspěvek od cukrar »

v oktávce jsem ještě nejel, ale co by si čekal od škodovky :-)

Uvidíme ze světlama :-)
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Když jsem byl mladej a blbej, myslel jsem si taky, že když budu mít jiný světla než ostatní, tak budu frajer řidič.Není to pravda, světla z nikoho dobrého řidiče neudělají!
V té dávné době jsem vlastnil auto s koženkovou karoserií zn. PRAGA BABY. Vyndal jsem listová pera, nechal je "nahamrovat",tím se to celý zvedlo a trochu líp to pérovalo v dírách na silnicích, většinou prašných. Testoval jsem ji na betonové silnici mezi Olomoucí a Přerovem, kterou postavili Němci za války. Mimo opravu koženkové karoserie došlo i na světla. Našel jsem tenkrát ve sběrných surovinách "trosky " z nějakého německého bombardéru,který měl nepoškozené přistávací reflektory.Vybral jsem z nich žárovky a dal je do světel Bejbiny.
Pánové takticko technická data: 14 V, 155 W!!!!!
Bylo to úplně modré, projekční světlo.Na 150 metrů jsem viděl na cestě 10 matku. Bohužel špatné chlazení způsobilo, že byly v provozu jen asi měsíc. To bylo světlo! Lepší jsem nikdy na žádném autě neměl! :? :? ;)
KALOS 1,2.,Klíma.
Serpico

beyby

Příspěvek od Serpico »

...to Hynek to by byl dneska krásný veterán...škoda, k těm světlům asi se líp " chladily " ve vzduchu....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“