Seznam a rozpis aktualizován...v případě, že by někomu nevyhovovalo umístění (týká se to spíše vícelůžkových chatek), domluvte se mezi sebou, kdo s kým v chatce chcete spát. Jestliže se mi nikdo neozve s námitkou, budu to brát jako vyhovující a podle tohoto rozpisu vás budu obsazovat do chatek
Pehu, Simone a Frantu P jsem přesunul do hezčích chatek...když jsem koukal na ty původní, tak ty jsou na pohled nic moc....
Spočítal jsem ceny (podle vzorce: cena za chatku (cena se dělí v případě 3 nebo 4 lůžkových chatiček mezi počet přihlášených např. Peha+Simone=chatka/2) + poplatek obci za pobyt za osobu + auto (+ pes
)...tolik byste měli zaplatit....
TYTO CENY BUDOU JEŠTĚ NAVÝŠENY O CCA 100 KČ NA VEDLEJŠÍ NÁKLADY (POHÁRY, NĚJAKÉ DALŠÍ CENY ATD.).... ....ještě jsme se nedomluvili s majitelem kiosku (může nám připravit klasická jídla, má zkušenosti se srazy), jestli bude chtít peníze předem, nebo jestli si každý zaplatí svoje jídlo až na místě....udělalli bychom to jako loni a předloni v Baldovci, že by bylo tzv. Daewrolet menu
Takže cena může být (a nemusí) navýšena ještě o peníze na jídlo.
Kdybyste něčemu nerozuměli, nebo vám nesouhlasila cena, kterou jsem spočítal, dejte vědět
...