Hľadám

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
benky71
Kontaktovat uživatele:

Hľadám

Příspěvek od benky71 »

hľadám šikovného mechanika,ktorý by mi vymenil rozvody na daewoo espero súkromne,servis nechcem ani vidieť.Okolie Trnavy a Serede max Nitra,ak viete o niekom, dajte aspoň kontakt.Potrebné veci mám kúpené,platím len za prácu.
Reklama

benky71
Kontaktovat uživatele:

all

Příspěvek od benky71 »

je to tu samí "odborník",ale len asi v teoretickej rovine.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já to robím skoro každý tretí deň ale som z Rožňavy tak neviem rád by som Ti pomohol ale je to vyšie 300 km tak ..... ;)
benky71
Kontaktovat uživatele:

re.

Příspěvek od benky71 »

v pohode,zoženiem niekoho bližšie na inej net.stránke.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Pokud budes hledat jako tady tak moc nesezenes...hledas spatne,napis do nazvu prispevku rovnou co hledas a uvidis,ze se nekdo ozve pokud tu vubec nekdo z tohoto okoli je... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
benky71
Kontaktovat uživatele:

re.

Příspěvek od benky71 »

Super odpoveď
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Promin ale rozhodila me tvoje odpoved na ten prvni prispevek co si sem dal...zni to jako by si byl nastvany,aspon mi to tak prijde...pripada mi to,ze kdyz se nedockas hned odpovedi tak se nastves...ono to chce taky chvili pockat jsou lide kteri sem nechodi kazdy den a ti by ti treba pomohli,staci jen pockat a ne byt hned neprijemny...omlouvam se jetsli se pletu...chapu,ze spechas,rozvody nejsou sranda...at se dari... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
benky71
Kontaktovat uživatele:

re.

Příspěvek od benky71 »

Priateľu,nikto nie je naštvaný,ale keď tu čítam niektorých ako čo všetko spravili a keď hodíš niečo konkrétne,tak sa Ti nikto neozve,tak je to viac ako divné.P.S.už 5 mesiacov tu zháňam aspoň popis pri výmene rozvodu,ale nikto mi ho ešte neposlal aj keď mi ho už dvaja sľubovali.Tak čo si mám potom myslieť.
S pozdravom
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak to se omlouvam,ja si tohoto tematu vsiml az ted...pokud uz to tu shanis pul roka tak to je spatne... :cry:
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“