Hľadám
Moderátor: Blue Lanos
Hľadám
hľadám šikovného mechanika,ktorý by mi vymenil rozvody na daewoo espero súkromne,servis nechcem ani vidieť.Okolie Trnavy a Serede max Nitra,ak viete o niekom, dajte aspoň kontakt.Potrebné veci mám kúpené,platím len za prácu.
- Reklama
all
je to tu samí "odborník",ale len asi v teoretickej rovine.
re.
v pohode,zoženiem niekoho bližšie na inej net.stránke.
re.
Super odpoveď
Promin ale rozhodila me tvoje odpoved na ten prvni prispevek co si sem dal...zni to jako by si byl nastvany,aspon mi to tak prijde...pripada mi to,ze kdyz se nedockas hned odpovedi tak se nastves...ono to chce taky chvili pockat jsou lide kteri sem nechodi kazdy den a ti by ti treba pomohli,staci jen pockat a ne byt hned neprijemny...omlouvam se jetsli se pletu...chapu,ze spechas,rozvody nejsou sranda...at se dari...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
re.
Priateľu,nikto nie je naštvaný,ale keď tu čítam niektorých ako čo všetko spravili a keď hodíš niečo konkrétne,tak sa Ti nikto neozve,tak je to viac ako divné.P.S.už 5 mesiacov tu zháňam aspoň popis pri výmene rozvodu,ale nikto mi ho ešte neposlal aj keď mi ho už dvaja sľubovali.Tak čo si mám potom myslieť.
S pozdravom
S pozdravom