Datové služby a SMS na mobilu - poraďte
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Datové služby a SMS na mobilu - poraďte
Mám menší problém s tel. účtem mé dcery, částka je pro mě nepřijatelná Používá někdo nějaký program např. v Javě na odesílání SMS do všech sítí nebo program ICQ pro mobil a jak je to účtováno, ev. poraďte jak snížit náklady. Můj i její operátor je Vodafone.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Mám Vodafone 700 a aktivoval jsem si tu službu připojení na internet "Na dlouho" http://www.vodafone.cz/consumer/service ... /index.htm Většinou se vejdu do 15 MB stažených...používám ICQ na mobilu (program UIP - nestahuje zbytečná data, jen monitoruje stav a když přijde zpráva, tak jí jen odešle a nic okolo nestahuje....šetří data), ale spíš jen občas a jen juknu, jestli nemám zprávy, jinak jsem pořád on-line na PC.....věci do mobilu si stahuju do PC a pak z PC do mobilu, takže tady moc neporadím.....resp. cesta může vést tak, že programy a jiné aplikace si může holka stáhnout do PC a pak přes kabel (bloetooth, čtečku karet apod.) dát do mobilu....a podívat se po programech psané ne v Javě, které plní stejnou funkci jako programy v Javě a tím minimalizovat stahování zbytečností....nejvíc mám de facto odběr jen když jsem mimo PC a chci si něco přečíst na netu, tak trochu zabrouzdám , ale to je jen na chvilku....spíš internet v mobilu beru jako nouzovku...s tím, že když by bylo nutné, tak mám v něm vše co potřebuju (něco jako malý notebook).
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Richarde nevim jak to ma Vodafone ale rekl bych,ze to bude stejne jako u O2,mel jsem taktez jeden velky problem s internetem v mobilu,plati se za kazde pripojeni,uz jen to ze se pripojim a zase odpojim to stoji nehorazny penize...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já zas nevím, jak je to u O2, ale u Vodafonu je to tak jak píšu....buď má standartně (u každého tarifu) službu "Na skok" a tam platíš každý přenesený kB, tj. i připojení k netu a načtení homepage tě něco stojí....totéž je sice u služby "Na dlouho", ale je to značně výhodnější...resp. dokud jsem měl "Na skok", tak jsem platil cca 600 Kč navíc k běžnému účtu....teď se vejdu do 15MB dat a platím za to 250 Kč....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
Řešení č.1:
Přejít k T-mobile...kde je přes "Web n Walk" za 99Kč měsíčně neomezený přístup z mobilu k internetu...opravdu se neplatí ani 1Kč navíc...
Řešení č.2:
Dát mladej 100Kč limit na měsíc...,pokud si ho prošustruje za 1 den má na dalších 30 dnů smůlu...
Obé vede k úspoře peněz...
Netuším proč by nezletilé a do práce nechodící dítko školou povinné mělo mít vyšší měsíční útraty za telefon než jeho oba rodiče dohromady...
Ale jinak je samozřejmě tvá věc jaký limit dítku dovolíš...
Také znám pubescenty jejichž měsíční účet za telefon je 3-5x vyšší než součet plateb za telefon můj a mé ženy...
Přejít k T-mobile...kde je přes "Web n Walk" za 99Kč měsíčně neomezený přístup z mobilu k internetu...opravdu se neplatí ani 1Kč navíc...
Řešení č.2:
Dát mladej 100Kč limit na měsíc...,pokud si ho prošustruje za 1 den má na dalších 30 dnů smůlu...
Obé vede k úspoře peněz...
Netuším proč by nezletilé a do práce nechodící dítko školou povinné mělo mít vyšší měsíční útraty za telefon než jeho oba rodiče dohromady...
Ale jinak je samozřejmě tvá věc jaký limit dítku dovolíš...
Také znám pubescenty jejichž měsíční účet za telefon je 3-5x vyšší než součet plateb za telefon můj a mé ženy...
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza