co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Milujem zmeny programov.... my sme v robotke tiež zmenili program (aby sme ušetrili) a zrušili nejaké už nefunkčné email adresy, za ktoré sme už zbytočne platili. A oni (Slovanet, aby som bola konkrétna) nám zmenili aj pevnú IP adresu. A ja sa čudujem, prečo mi z domu nefunguje vzdialený prístup. Hľadám, pátram a zistujem, že máme zrazu inu IP adresu. Tak telefonujem a .......... oni nám síce zmenu IP adresy oznámili, ale na adresu, ktorú zrušili .
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
No ved ked ich teda toľko nechceš, tak ich pošli Ivoškovi a my ich na zraze v Plumlove prepijeme na tvoje zdravieras2 píše:Včera mě můj šéf v práci oznámil,že firma je na tom celkem dobře a že budou vyplácet roční odměny. No a pak se vymáčkl,že dostanem 130% průměrné mzdy.
A já ji pořád říkák,že na prachy se....u,hlavně že se nadřu a von to pořád nechápe a prachy nám cpe a cpe
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No hurá, tak problém s netem bude snad konečně definitivně vyřešen....jen musím koupit router ...naštěstí stačí obyčejnej, tak že asi 550 Kč....tak jsem spokojenej, že aspoň takhle....ale stejně ty holomci z UPC to mají ošéfovaný....když chceš víc než jednu IP adresu, musíš platit UPC Extreme nebo ten nejvyšší a to je 1 300 Kč....no ale co se dá dělat...pro moje podmínky je to zatím nejlepší řešení připojení od tohoto poskytovatele...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
U nás je to rovnako. Teda ak chceš mať všetko doma legálne pripojené na net. Sú smiešni. Na to stroskotal môj záujem o Chello (UPC). Ja mám teraz optiku od inej spoločnosti, za 500/mesiac. Mám napojené doma 3 PC na internet a občas býva aj štvrtý, ked synátor niekomu niečo robí s PC.Ivoš píše:....ale stejně ty holomci z UPC to mají ošéfovaný....když chceš víc než jednu IP adresu, musíš platit UPC Extreme nebo ten nejvyšší a to je 1 300 Kč....no ale co se dá dělat...pro moje podmínky je to zatím nejlepší řešení připojení od tohoto poskytovatele...
Akokeby na tom záležalo, ved s vyšším počtom PC sa rýchlosť delí, nie násobí...
- Hanzy
Nejsem v tom odbornik ale na jednu ip adresu pres routr nebo co je to za kravinu muzes mit x pc u nas mame na jeden net 2 pc a pak mam k tomu souply jeste WIFI routr a mam WIFI sit vsude na notas takze staci jako bys byl jen jeden ucastnik je to jen vec nastaveni...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No jasně, jenže já jsem router neměl....od modemu jsem měl připojenej HUBík jen kvůli "rozdvojce", protože v předchozím tarifu byly 2 IP adresy a každý počítač měl garantovaných +- 7Mb. Teď je jen jedna (pravda je, že díky tomu ušetřímě 1000 Kč měsíčně)...takže proto jsem teď byl koupit router a bude to pro oba (a občas bude noťas) 8 Mb pro všechny sdílenejch.... No ale aspoň se to vyřešilo A to mě těší
Potesilo me,ze v dnech 19. a 20. brezna jedu na firemni skoleni do Pardubic a to do hotelu Euro,koukal jsem na web a vypada moc pekne,samozrejme vse je zdarma,jelikoz jsem Pardubice vzdy jen objizdel tak netusim kde to tam je,mapku sice mam ale nejsem si jist jestli to najdu,takze pokud ma nejakej Pardubicak pro me jednoduchej navod tak sem s nim...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No to je paráda Goosíku, to je asi 10 minut od domu, kde bydlím!!! No tak to musíme zajít na pivo...třeba do Ponorky...ta je asi 5 minut od Eura...btw. hotel EURO je údajně nejdažší v Pardubicích, ale vypadá jak hotel typu Formule 1 ...no ale to teda potěšilo i mě
Dostal jsem od syna krásný a dost drahý kapesní nůž zn.MAUSER. Před týdnem jsem ho nechal na stole v hale, kde jsme hlídali duralové a hliníkové profily na stavbu jedné haly,protože se o ně náramně zajímali hnědočeši. Vrátil jsem se tam , ale nůž již tam nebyl.
Dnes ráno jsem přišel opět do služby a světe div se! Němec,co tam pracuje mi podával můj nůž a omlouval se, že jej z ponku vzal, strčil do tašky že ho vrátí,zapomněl na to, ale odjel do Německa a vrátil se až včera. Přišel jsem v životě o víc, ale tohle mne opravdu potěšilo.
Dnes ráno jsem přišel opět do služby a světe div se! Němec,co tam pracuje mi podával můj nůž a omlouval se, že jej z ponku vzal, strčil do tašky že ho vrátí,zapomněl na to, ale odjel do Německa a vrátil se až včera. Přišel jsem v životě o víc, ale tohle mne opravdu potěšilo.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
tak taky me dnes potesila jedna malickost.jen doufam ze to bude fungovat i zitra
a to dnes jsem si konecne umyl motor v aute.(po trictvrte roce docela uspech)a jak jsem pak nastartoval a prepnul na plyn tak ejhle zacala mi signalizovat 1 ledka stav plynu v nadrzi.a jelikoz tam mam uz malo tak blika zelene.doufam ze je to spravna funkce a signalizuje to neco jako rezervu.
a to dnes jsem si konecne umyl motor v aute.(po trictvrte roce docela uspech)a jak jsem pak nastartoval a prepnul na plyn tak ejhle zacala mi signalizovat 1 ledka stav plynu v nadrzi.a jelikoz tam mam uz malo tak blika zelene.doufam ze je to spravna funkce a signalizuje to neco jako rezervu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Hynku tak tomu rikam stesti...krasnej pribeh...Hynek píše:Dostal jsem od syna krásný a dost drahý kapesní nůž zn.MAUSER. Před týdnem jsem ho nechal na stole v hale, kde jsme hlídali duralové a hliníkové profily na stavbu jedné haly,protože se o ně náramně zajímali hnědočeši. Vrátil jsem se tam , ale nůž již tam nebyl.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...