aha no tak to budem musiet pockat az porucha dozreje a ostane trvacna..
zacal som si mysliet ze mám diesel ked to zacalo piskat, ale zatial nemam ani tusenie co by to mohlo bit, rozdelovac tam mam novy takze netusim co to robi
Jiskření od rozdělovače
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Mne to piskoce prerusovane, jasne podla otacok motora na volnobehu. Tak asi tie 2 - 3 piskoty za sekundu. Robi mi to uz dlhu dobu, ale nemyslim, ze to ma nejaky zasadnejsi vplyv na nieco. Piskoce to vlastne rovnako s pohybom celeho motora. Auto inak chodi OK. A este stale som nevyriesil to sycanie v oblasti klapky, co som tu nedavno spominal. Je to uplne suvisle sycanie (smerom von, nie nacuc) v oblasti klapky/sacieho potrubia. Pozeral som akurat hadicu podtlaku do posilovaca brzd a hadicku k MAP senzoru. Rukou ale ziadny prud vzduchu necitim, skusal som aj v oblasti EGR. Proste to neviem zatial identifikovat. Snad sa to zlepsi ked precistim cele sacie a pomenim tesnenia.
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
No ten som neskumal este, akurat som mal odpojenu tu hadicu co ide z posilovaca do casieho. Ked tu hadicu odpojim od pos., pekne silno cuca a samozrejme syci. Ale tento sykot sa mi javi zo sacieho (medzi klapkou a sacim). Nedavno som do albumu dal par svojich fotiek, a tam je trochu vidno to tesnenie - bolo uz pekne stare, bude treba vymenit.
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu