Světla na NExii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Světla na NExii
Zdravím máte někdo zkušenost dát si na Nexii
Xenony HID H4 - bixenon 6000K???
jestli to bude fungovat když nexie nemá čirou optiku, a jen tak bych to vrznul do původních parabol, protože v noci není nic vidět!!!
Máte někdo zkušenost?
Díky Jura
http://www.audioland.cz/Moonlight-elect ... g2764.html
jestli to bude fungovat když nexie nemá čirou optiku, a jen tak bych to vrznul do původních parabol, protože v noci není nic vidět!!!
Máte někdo zkušenost?
Díky Jura
- Reklama
S cirou optikou si nelam hlavu, to neni problem (avsak, musis udrzovat ciste sklo, na svetlach), horsie to je z legalnostou, pretoze Nexia s xenonami je dost napadna. Prave preto by bolo lepsie tam dat nie 6000 K, ale 4300 K. Okrem ineho aj lepsie svietia, cim viac do modra tym je to horsie. Ak to tam das, tak obetuj nejaku kacku navyse a daj si tie svetla nastavit v vnejakom servise. Este si over, ci tam idu dat tie vybojky bez nejakych uprav na svetle (parabole), pretoze, niektore vybojky boli dlhsie ako ziarovky a tak nejaky blbci vyrezavali tu kovovu clonu v tej parabole, co malo za nasledok velke oslnovanie. Snad sa potom podelis o instalaciu a vysledok
hmm, moja mala skusenosti je, ze svetla, ktore nemaju sosovku s xenonmi brutalne oslepuju - vid. fabky a podobne tuning kary. do nexie by som to nedaval, ale rozmyslam, ze to picnem do motorky, kde mam H1 a sosovku s tym clonovym prechom vnutri - rozhranie svetla a tmy je ostra ciara, nie ako na nexii . ale vela stastia. ak by si tam dal tie 4300K alebo 4500K, tak sa rad na to pozriem, lebo 6000K som uz videl a zaujimaju ma tie nizsie teploty...
Neni potrebne ani sosovka a ani cira optika. Xenony sa seriovo montuju uz dlhe roky a vtedy naozaj nebolo nic take. Dokonca do roku 1995 nemuseli byt vybavene ani dynamickou reg. sklonu svetla (stacil iba ostrikovac), od tohto roku je to povinne. To oslnovanie sposobuju tupci, co davaju tie clonitka prec, alebo ich nejak upravuju aby tam mohli nacpat rozne HID sady ako napr. tu: http://www.alfa156.cz/diskuse/technika/3418 . Mas dojem, ze by som s tymito svetlami niekoho oslnoval (neni to cira optika) ?Granko píše:hmm, moja mala skusenosti je, ze svetla, ktore nemaju sosovku s xenonmi brutalne oslepuju - vid. fabky a podobne tuning kary. do nexie by som to nedaval, ale rozmyslam, ze to picnem do motorky, kde mam H1 a sosovku s tym clonovym prechom vnutri - rozhranie svetla a tmy je ostra ciara, nie ako na nexii . ale vela stastia. ak by si tam dal tie 4300K alebo 4500K, tak sa rad na to pozriem, lebo 6000K som uz videl a zaujimaju ma tie nizsie teploty...
Re: Světla na NExii
No já bych ti místo výměny žárovek doporučil pořádně umýt reflektory a nebo si pořídit lepší a čisté brýle.Málokterý auto svítí tak dobře jako Nexie!Zařadíš se akorát mezi ty blbce, kteří svítí jiným řidičům do xichtu a oslňují je!cukrar píše:Zdravím máte někdo zkušenost dát si na Nexii
Máte někdo zkušenost?
Díky Jura
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
nexia
...to Hynek souhlas - vono to není jednoduchý s těma xenonama - osa úhlu - umístění - lom světla - asi to chce prostě origo - a navíc jezdil jsem s různejma kárama a na světla u nexie si neztěžuji...svítí slušně
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Někdy mne opravdu vadí,že se "ridiči" o svoje světla nezajímají. K posouzení stavu jim stačí rozlišení svítí - nesvítí. Nacpou tam žárovku i opačně, svítí jim jedna dálková jedna potkávací, nevadí jim to a jsou spokojeni. Jim světlo svítí. Když jsem se jednoho takového "umělce" zeptal, zda to ví, odpověděl, že když s tím mám problém , mám navštívit odborníka na psycologii. Bylo mě ho líto, ale to je všechno.Asi za týden jsem ho potkal znova - světlo bylo beze změn.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to experti...na světla, brzdy a další nejdůležitější věci v autě bych nešahal....je mi jasný, že když koupím třeba Brembo nebo jiný brzdy, tak to bude paráda, ale jedině v odborným servisu a od znalce....a svěla? Jedině homologovaný xenony pro můj typ auta....když nejsou, tak koupím nějaký +50% nebo tak...v sedanu máme teď Tungsram + 60% a pohodička...jen je legrace, že teď svítěj stejně, jako obyč žárovky v Kombiku, který tam jsou už 8 let
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Jak často jezdíš v úplné tmě? A co to je úplná tma? Taková jako v pytli? Takovou u nás nemáme. Někdo ji krade a v těch pytlích vyváží.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Myslím totální pitch black Já jsem toho grázla chytil, tak už je tady klid a černoSkylineGTR píše:Jak často jezdíš v úplné tmě? A co to je úplná tma? Taková jako v pytli? Takovou u nás nemáme. Někdo ji krade a v těch pytlích vyváží.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Nexia ma svetla fakt na prd, jako dalkovy docela good ale jinak potkavacky na velky H...
Potom co jsem presedl do astry a rozsvitil myslel jsem ze mam xenony, fakt super svetlo a rok vyroby auta skoro stejny, ale trosku jina trida
Potom co jsem presedl do astry a rozsvitil myslel jsem ze mam xenony, fakt super svetlo a rok vyroby auta skoro stejny, ale trosku jina trida
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet