Zadní pružiny
Moderátor: Blue Lanos
- Sapik
- Kontaktovat uživatele:
Zadní pružiny
Obě popraskaly, na každé chyběly 2-3 závity nahoře i dole.Nové drahé, okolo 1500,- jedno, tak jsem použil zánovní z Vectra A, a najednou je z toho Tuning , Zadek se zvednul minimálně o 15 cm, je z toho Espero Country. Jízdní vlastnosti super, nemusím se bát při parkování u obrubníku. Prostě spokojenost, nafotím a zveřejním.
Zdravím Sapik
- Reklama
O 15cm????
To si delas prd*l,ne?
To si delas prd*l,ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
RE: Pruziny
Tiez by som o tejto teme mohol pisat romany.Zadne pruziny sa nam stale na nasom ESPERE 1.5 GLX lamali. Ale urcite to bolo sposobene aj tym, ze boli nadmerne pretazene koli prestavbe na LPG. Tlmice boli tiez uz opotrebovane po predchadzajucom majitelovi. Stale sme menili pruziny a originalne sa vkuse lamali. Az kym sme ich nevymenili za zadne pruziny z VW PASSATA II a originalne tlmice za tlmice MONROE SENSATRACK. Odvtedy je s tlmicmi pokoj.A uz som na nich stihol nabehat dalsich 40 000 km. Toť vsjo k danej teme.
Jo je to firma http://www.czdrafel.cz stránky jsou zatím ve výstavbě jak sem koukal je to na Kostnickém náměstí v Praze dříve se tam prodávali látky
"Tie pruziny co sa lamali bola udajne jedna velka vadna seria na ktoru sa nikto neobtazoval upozornit ani ich nikto nestiahol z predaja"- takto nejak mi to cuduj sa svete predniesol sam jeden Daewoo predajca. Proste si nemal asi stastie na tie kvalitne. Ja mam na mojich uz takmer 120tis.km. Klop, klop, klop, snad som to nezariekol
No, dúfam, že tá vadná séria je už rozpredaná, lebo ja som teraz kúpil originálne... 1390,-Sk/kstulo píše:"Tie pruziny co sa lamali bola udajne jedna velka vadna seria na ktoru sa nikto neobtazoval upozornit ani ich nikto nestiahol z predaja"- takto nejak mi to cuduj sa svete predniesol sam jeden Daewoo predajca. Proste si nemal asi stastie na tie kvalitne. Ja mam na mojich uz takmer 120tis.km. Klop, klop, klop, snad som to nezariekol
Menili ste aj tie "gumy" (silentbloky), čo sú tam, alebo ste tam nechali tie čo tam boli pred tým...
Ináč vylámané sú neskutočne, už aby boli dole... a budem rád, ak tie origo budú v pohode, lebo mi vyhovuje "spôsob" ako pružia originály...
ja som icg menil oboje jedna praskla tak momentalne su tam z astri gsi nizsie o 4cm ,vymenu zvladnes aj sam trochu tu pruzinu stisnes ona sa pekne poda ,samo ze tlmic musis dole povolit
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba