Ivan píše:Příteli, nerad Ti beru iluze, ale kvalitní tuning/styling/performance (nebo jakkoli to nazveš) se nedá dělat bez penězREDNEXIA píše:jj dik ale ja som zo slovenska pekne kolesa tu stoja majlandIvoš píše:Zajeď někam na vrakoviště a kup tam novej...nemá cenu to nějak maskovat....a co se týká tuningu....jestli se do toho chceš pustit, tak se vším všudy a připrav si víc peněz...jinak to nemá cenu....ale stačí bohatě zatím nějakej styling, jako třeba pěkný potahy nebo sedačky, pohrát si s interiérem auta, pak třeba....prostě něco lehkýho, něco jako třeba Peha, nebo Hanzy.....já bych začal hlavně kolama...když koupíš nějaký pěkný hliníkáče, tak auto hned vypadá skvěle a jinak....
Počítej se mnou: chceš hezčí kola - ok, ale nezůstaneš u 14", pořídíš si 15" nebo 16" - kromě vyšší ceny za disky platíš za pneumatiky... a protože potřebuješ pneu s nižším profilem, zaplatíš ještě o něco více.
Nebo další příklad: chceš "tuningový" nárazník, který bude pěkně nízko, aby to dobře vypadalo... Přibližně 3x do roka jej o něco odřeš nebo rozbiješ... spočítej si náklady na lakování (pokud máš metalízu, ještě si připlatíš).
Chceš laděný koncový tlumič, aby auto mělo pěkný zvuk... ok, ale kromě pořizovací ceny budeš muset dávat úplatky na STK či emisích, abys prošel. Budeš mít pravděpodobně také vyšší spotřebu. A benzín není zadarmo.
Mám pokračovat?
Nechci Tě od toho zrazovat, ale mám dojem, že si to neuvědomuješ...
Toho som si vedomi emisie mam zadarmoo, vyfuk to bude neskor chcem to robit postupne ako viem ze bez penazi to nejde ale ja nedam za kolkesa 32000 ked auto ma stalo 30000 som ochotny vrazit ale po kuskoch a lakovanie nieje problem ja si to urobim sam