Loupe se mi barva na zrcátkách a stěračích. Co s tím?
Moderátor: Blue Lanos
Loupe se mi barva na zrcátkách a stěračích. Co s tím?
Loupe se mi barva na zrcátkách a stěračích. Co s tím? Dá se s tím něco urobit? Poradte
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Loupe se mi barva na zrcátkách a stěračích. Co s tím?
Jasně. Obrousit, nastříkat sprejemRobert píše:Loupe se mi barva na zrcátkách a stěračích. Co s tím? Dá se s tím něco urobit? Poradte
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Re: Loupe se mi barva na zrcátkách a stěračích. Co s tím?
urvat a zahodit , ted vazne, jestli je to ta oxidace, tak jak rika ondras ...Ondras píše:Jasně. Obrousit, nastříkat sprejemRobert píše:Loupe se mi barva na zrcátkách a stěračích. Co s tím? Dá se s tím něco urobit? Poradte
Jo sundavaj se poměrně jednoduše pod zrcátkem je plastová krytka tu opatrně sundáš a tam jsou dva šrouby zevnitř sundáš tu kulatou krytku kolem seřizování označíš si který šroubek je nahoru (kvůli směru kdybys otočil seřizovali by se ti zrcátka na opačnou stranu než bys pohyboval páčkou) a povolíš ty dvě matičky a pak už to jen vytáhneš a vykroutíš ven montáž zpět je složitější protože musíš trefit zpátky ten seřizovací kloubek jednodušší je asi sundat tapecírunk je k tomu lepší přístup
Jestli si vybavíte Favorita, tak tam je to stejný, já to mám na Matízkovi na patkách zrcátek a na Nubiře zase jen na hagusech. Obrousit se to musí, dokud se nebude sypat ten bílej prášek a pak plnič nebo základ na lehký kovy a vchní černý mat ve spreji. Je pokoj, myslím tak na dva roky a pak znovu. U Matize se mi to objevilo po 3 letech.