Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt, že klidní motorkáři jsou tak od 30ti roků výš....ale na druhou stranu to je pořád o nátuře, jak psal Serpico....já sice ani nemůžu jet víc než (včera měřeno GPS) 70 km/h, ale největší požitek přece je, když člověk frčí mezi poli a teď cítí tu vůni, nebo když silnice vede lesem, tak je nádherná ta vůně přírody...a v létě je to 100x krásnější...třeba když se jede podél vody v podvečer, když slunce zapadá....má to neskutečný kouzlo, který si člověk na silniční mašině nedokáže vychutnat. Já bych do budoucna chtěl mašinu "naháče" z 80tých let...nějakou Hondu....nebo Choppera....faczko76 píše:...motorkáři... pche!!! Tyto účastníky silničního provozu zde raději nějak rozebírat nebudu. Milosh by to vymazal... Kladně hodnotím motocyklisty starší, nebo z ciziny. Ti si to užívají a rozhodně nemají mašinu proto, aby druhým, nebo sobě něco dokazovali. Ale až u nás na toto přijde alespoň 50% motorkářů, bude to trvat generace a protečou ještě hektolitry krve...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
pokec
...jo Ivoš pořiď si " naháče " z 80 let klasika no... poznáš co to je 150 - 160 to je prostě jiný než v autě, pak vymeteš pár zatáček v náklonu a škrtneš...a pochopíš co je adrealin...ale pomalu a postupně s tvou přibývající jistotou...a nejlíp na motodromu, tam jsou únikový zóny...ale prostě motocykl je něco jinýho
" čopr " je pro prďoly ( ... nedá se moc pokládat do zatáčky a sedíš s vypíčenými nohama dopředu )...nicméně to je jenom můj názor... a hlavně všichni nejsou jenom synové bohatších tatínků, kteří jim tím koupili za 200 - 300 papouchů stvrzenku do ráje...je to jako s TDI, taky nemám rád tyhle auta - vyššího manažmentu...
Mějte se fajn
" čopr " je pro prďoly ( ... nedá se moc pokládat do zatáčky a sedíš s vypíčenými nohama dopředu )...nicméně to je jenom můj názor... a hlavně všichni nejsou jenom synové bohatších tatínků, kteří jim tím koupili za 200 - 300 papouchů stvrzenku do ráje...je to jako s TDI, taky nemám rád tyhle auta - vyššího manažmentu...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem poznal pár motorkářů (převážně choppráci), tak tam nejde o rychlost. Mám to napsat anglicky, nebo německy??? Náklon v zatáčce je krásně možný do rychlosti 80 km/h. I na choppru. A co týká těch 150ti na mašině a la 80 léta....maj pro mě atraktivní design, ale takhle rychle bych na motorce fakt nejel....klidně se přiznám, že mám strach....na motorce (půjčené MZ) jsem jel nejvíce 100 km/h a i když by to jelo víc, tak už ani náhodou...to je myslím moje hranice....v téhle rychlosti si nejsem jistý. Je to asi tak, že kdo na motorce (jakékoliv) nejel a nemá k nim blízko, tak to prostě nepochopí....idioti co mažou po silnici jak blesk je kapiptola sama pro sebe, ale pravý motorkář je životní styl a filosofie. Tím pádem ne o rychlosti ale o pocitu a potěšení.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
pokec
...to Ivoš jasně všichni máme svou hranici a to je dobře...k těm chopprákům, to je o názoru a já ti ho neberu...nakonec Harley Davidson je taky o životní filosofii a přístupu ( američtí veteráni z Veitnamu ...), proto každý vyznává to, co se mu líbí a jemu blízký...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Jsem teď tak trochu taky "motorkář" Proháním po Praze a okolí skůtra Yamahu Majesty 125. Po Praze je SUPER kdo nezkusil neví nic, ale je to vše o ohleduplnosti a respektu. Mockrát se mi stalo, že pražáci uhnou, když se nevejdeš a mají radost z toho, že alespoň někdo jede samo že když se nevejdu tak nejedu a zrcátka auťákům nervu..... Je ale fakt, že člověk musí dávat opravdu majzla hlavně na ty střelce co mění bez blinkru pruhy až slepci přechází zrak Zajímavý je že nepoužívají blinkry ani zrcátka, myslel jsem vždy , že jde o dva na sobě nezávislé systémy Zatím jsem řešil dvě krizovky: Fobie uhýbala sanitce, když jsem byl vedle ní a jedna unáhlená změna pruhu . Jinak klepu do dřeva ....
Od října mi občas půjčí syn Yamahu Dragstar 650 XVS (chopper) a to je jiný kafe. Má to jen 45 koní, ale bublá si to na 5 60 a když potřebuješ tak to krásně zrychlí.... Kam se sere auto. Ale jezdit na takovýhle motorce není o krvavých skvrnách po mouchách na zubech, to je o tom jet krajinou kochat se výhledy, pozdravit všechny kolegy motorkáře co potkáš, scuknout se s nima někde u hospody, pokecat a je zajímavý, že lidi na motorkách mají k sobě daleko blíž, než v autech. I ten chopper je SUPER zážitek a krásně strávený čas........
Od října mi občas půjčí syn Yamahu Dragstar 650 XVS (chopper) a to je jiný kafe. Má to jen 45 koní, ale bublá si to na 5 60 a když potřebuješ tak to krásně zrychlí.... Kam se sere auto. Ale jezdit na takovýhle motorce není o krvavých skvrnách po mouchách na zubech, to je o tom jet krajinou kochat se výhledy, pozdravit všechny kolegy motorkáře co potkáš, scuknout se s nima někde u hospody, pokecat a je zajímavý, že lidi na motorkách mají k sobě daleko blíž, než v autech. I ten chopper je SUPER zážitek a krásně strávený čas........
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
No,minulý rok sa tu v Bystrici tiež zabil jeden na motorke.Dotyčný prišiel domov zo zahraničia ,kde si zarobil nejaký ten peniaz a kúpil si hneď aj motorku(mladý chlapec -cca 25 rokov?).Celý deň vraj lietal ako blázon po meste až dolietal.Obiehal z prava nejaké auto a nejak sa netrafil medzi auto a chodík a nabehol na obrubník-čo ho vymrštil a nalepil na stĺp...
Tak Goose s tímhle já mám jiné a bohužel špatné skušenosti. Jel jsem na Máchovo Jezero na Hondě 900CBR RR a chtěl jsem se na dálnici připokit k choperákům. Málem mě sundali z mašiny,hovada!Goose píše:Ti "copraci" jsou nejslusnejsi...copak jste uz videli kdyz ukazovali ve zpravach nehodu motorkare aby to byl "coprista"???Ja tedy ne...aspon co si pamatuju...
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Mna vcera velmi nepotesilo, ze mi zo zadneho vrecka nohavic zmizlo puzdro aj s prednym panelom autoradia. Ci som ho vytratil, alebo mi ho niekto ukradol, neviem povedat. Ale zatial sa mi z vrecka este nic nestratilo, davam si na veci dost pozor. Pravdepodobnejsia asi bude ta druha moznost ... Hned po zisteni straty som autoradio radsej z auta vymontoval, aby nebolo co k tomu prednemu panelu "doukradnut"
Co uz, stalo sa.
Nemate niekto zbytocny predny panel na Sony CDX-S2220 ? Pripadne nepotrbuje niekto tento model, hoci na suciastky alebo do zbierky. Lacno predam.
p.s.: Kedze som povaha, ktora bez pusteneho radia nevie ani zaparkovat (dnesna cesta 12 km do roboty bola hotovym utrpenim v tom tichu), tak po robote naklusem do nejakeho obchodu a vecer bude URCITE v aute novy kus nabytku . Tak trochu smola je v tom, ze po vcerajsom zaplateni letnej rodinnej dovolenky mam v penazenke tak trochu pusto ...
Co uz, stalo sa.
Nemate niekto zbytocny predny panel na Sony CDX-S2220 ? Pripadne nepotrbuje niekto tento model, hoci na suciastky alebo do zbierky. Lacno predam.
p.s.: Kedze som povaha, ktora bez pusteneho radia nevie ani zaparkovat (dnesna cesta 12 km do roboty bola hotovym utrpenim v tom tichu), tak po robote naklusem do nejakeho obchodu a vecer bude URCITE v aute novy kus nabytku . Tak trochu smola je v tom, ze po vcerajsom zaplateni letnej rodinnej dovolenky mam v penazenke tak trochu pusto ...
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
To je na nic no...hele ty panely se blbe shani,bud pres nejakou inzerci nebo primo od Sony...nam v praci nejaka kurv* ukradla panel ze Sony CDX GT616...no a u Sony by si rekli za ten panel skoro 3000,-...tohle je velmi spatny,kamos takhle taky prisel o panel kdyz vylezal z auta,polozil ho na strechu,bral jeste spoustu veci z kufru a ten panel tam samozrejme nechal...panel si hlidam jak oko v hlave...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ked sme mali tyžden auto v garáži po tom, ako nám rozbili okno (čakalo sa na ND), tak sme jazdili našou starou škodovkou, kde už dávno nemáme rádio. Povinné bolo spievať sivado píše:p.s.: Kedze som povaha, ktora bez pusteneho radia nevie ani zaparkovat (dnesna cesta 12 km do roboty bola hotovym utrpenim v tom tichu),
Ale inak je to na vytočenie takéto čosi. Hlavne preto, že sú to veci, bez ktorých by sme sa vedeli aj zaobísť ...myslela som tie terajšie starosti.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER