Svicky Brisk Premium nebo Platin
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Já myslím, žes udělal blbost. Svíčky pro LPG potřebují co nejintenzivnější jiskru a i u obyčejně svíčky se má nastavit odtrh cca 0,8mm ne více. Kup si ty Brisk LGS a nebudeš mít co seřizovat A fungují bez problémů i synovy v plynový Feldě
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
- Hanzy
Me by spis zajimalo jestli ty Sylver primo na LPG budou lepsi na nase bohemsky ciste palivo...nezkousel nekdo?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No takto my tiež doporučujeme silvery ale asi takhle doteraz som je používal a menil 15 000 km a boli dobré proste žiaden problém ale do Legy kde boli Bosch som dal NGK a žiaden rozdiel a sem tam naši zákazníci kúpia aj iné typy sviečok aj troj kontakt a nikdo nevidí rozdiel takže je to asi tak fuk já som sa proste teraz zameral na kvalitu ktorou vlastne Brisky neoplívaj teda hlavne výdržou ale ako vravím dakdo teda z LPGčkou proste iné ako silver nedává a tiež dobré
- Honza Beneš
Svíčky měnit nebudu, ale stáhnu odtrh na 0,8. Dík za odpověď.Richard píše:Já myslím, žes udělal blbost. Svíčky pro LPG potřebují co nejintenzivnější jiskru a i u obyčejně svíčky se má nastavit odtrh cca 0,8mm ne více. Kup si ty Brisk LGS a nebudeš mít co seřizovat A fungují bez problémů i synovy v plynový Feldě
jezdim uz ~35tis. km na Brisk Platinum a nemuzu si stezovat - od ty doby co jsem je namontoval jsem na ne nemusel sahnout...
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Hele nepoznal bych ani kdyby tam bylo cokoliv,na emisych jsem jeste ja nikdy nebyl,kamos si jen vyzvedne auto u me pred barakem a priveze mi to hotovy s STK a emisema...jen mu zaplatim a tot vse...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...