TUNING

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
REDNEXIA

Příspěvek od REDNEXIA »

Slavek píše:
REDNEXIA píše:nechcem ho zatial neak brutalne upravovat len na zaciatok aby to neak vizeralo podsvietim si sedacky budiky u tam mam slusnu hudbu pretoze som financne obmedzeny zatial len neake jednoduche veci trebarz objednat aj z ciech
slusna hudba to je co???co tam mas???
a radej bych investoval do zvyseni vykonu jak pise Ivan nez do plastu, prece jenom vyfrajerovany auto co vypada ze bude trhat asfalt s 75koni je na tom hurz nez seriovka se 150. Svobik by ti moh vypravet, Slusnej styling bez poradnyho motoru je nanic, jen pro okrasu, a to jeste si te budou brat do huby takovy ty ruzni rejpalove ve stilu tuning jako hovado a vubec mu to nejede, todle slyset je trochu ponizujuci
to mi je jedno ja si to chcem upravit pre seba ale ziadne zavratne veci len taky jemni tuning
Reklama

REDNEXIA

Příspěvek od REDNEXIA »

Ivoš píše:
Hanzy píše:
Ivoš píše:To nevadí, Hanzy taky neumí skoro řídit a jezdí pořád....sice v protisměru, pomalu a přilepenej na předním skle, ale přijede kamkoliv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ty a dej si ji a poradnou ale porad jsem lip na tom nez ty nebo me uz nemusi vozit tatka jako tebe bo sam netrefis.... :lol: :lol: :lol:
A ty to musíš říct tady na fóru....takhle mě prásknout...to ti nezapomenu :( :lol: :lol: :lol: :lol:
pekne si davate
REDNEXIA

Příspěvek od REDNEXIA »

Ivan píše:rednexia - jsi mladý ucho, popřemýšlej o tom tvém TUNINGU ještě chvíli, než začneš neuváženě nakupovat plastové nebo laminátové díly, které autu spíše uškodí než prospějí.

som mlady a preto som tu aby ste mi poradili nechcem tam robil neake zavratne zmeni len neaky podnaraznik elektrony a tak
REDNEXIA

Příspěvek od REDNEXIA »

Ivan píše:rednexia - jsi mladý ucho, popřemýšlej o tom tvém TUNINGU ještě chvíli, než začneš neuváženě nakupovat plastové nebo laminátové díly, které autu spíše uškodí než prospějí.

som mlady a preto som tu aby ste mi poradili nechcem tam robil neake zavratne zmeni len neaky podnaraznik elektrony a tak
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

REDNEXIA píše:
Ivoš píše:
Hanzy píše: Ty a dej si ji a poradnou ale porad jsem lip na tom nez ty nebo me uz nemusi vozit tatka jako tebe bo sam netrefis.... :lol: :lol: :lol:
A ty to musíš říct tady na fóru....takhle mě prásknout...to ti nezapomenu :( :lol: :lol: :lol: :lol:
pekne si davate
Ale my se máme rádi, to co jsem psal o Hanzym není pravda a ani to co on píše o mně ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
REDNEXIA

Příspěvek od REDNEXIA »

Ivoš píše:
REDNEXIA píše:
Ivoš píše: A ty to musíš říct tady na fóru....takhle mě prásknout...to ti nezapomenu :( :lol: :lol: :lol: :lol:
pekne si davate
Ale my se máme rádi, to co jsem psal o Hanzym není pravda a ani to co on píše o mně ;)

to je jasne ja som tym len myslel ze ste sa tu riadne zisly taky pacienti v pohode konecne normalny klub
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

REDNEXIA píše:

Tak právě proto si vem moje rady k srdci...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

REDNEXIA

Příspěvek od REDNEXIA »

Ivan píše:
REDNEXIA píše:

Tak právě proto si vem moje rady k srdci...

vsak beriem ale tiez chcem aby to auto aj trocha neak vizeralo ze ked pojdem niekde von si ludia povedia hhhhhhhhnic zvlasne ale pekne
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

REDNEXIA: To víš, tady u nás v klubu je pohoda ;) Jinak ti fakt můžu doporučit, aby sis vzal Ivanovy rady k srdci. Jeho Nexia je ten pravej tuning...byl (a ještě bude) i v časopisu o tuningu....on ti poradí ;)
REDNEXIA

Příspěvek od REDNEXIA »

Ivoš píše:REDNEXIA: To víš, tady u nás v klubu je pohoda ;) Jinak ti fakt můžu doporučit, aby sis vzal Ivanovy rady k srdci. Jeho Nexia je ten pravej tuning...byl (a ještě bude) i v časopisu o tuningu....on ti poradí ;)
vsak ano budem si brat ale vies na slovensku nemame priestor pre taky tuning tak chcem aspon vizas zlepsit a este nieco na popolniku v predu sa mi otrhla ta umelina co to drzi zavrete ako to mam opravit co odporucite ci to len prilepit al. priskrutkovat alebo nove uplne
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Zajeď někam na vrakoviště a kup tam novej...nemá cenu to nějak maskovat....a co se týká tuningu....jestli se do toho chceš pustit, tak se vším všudy a připrav si víc peněz...jinak to nemá cenu....ale stačí bohatě zatím nějakej styling, jako třeba pěkný potahy nebo sedačky, pohrát si s interiérem auta, pak třeba....prostě něco lehkýho, něco jako třeba Peha, nebo Hanzy.....já bych začal hlavně kolama...když koupíš nějaký pěkný hliníkáče, tak auto hned vypadá skvěle a jinak....
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jasne kola delaji auto,to je zaklad,hele ja treba uprednostnuju decentni upravy...pro me to jsou kola,koncovka nebo cely vyfuk,folie na okna a nejaka ta muzika...zadne spoilery a podobne veci bych si tam nedal...to ma smysl jedine v pripade,ze prekopes cely motor a podvozek... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
REDNEXIA

Příspěvek od REDNEXIA »

Ivoš píše:Zajeď někam na vrakoviště a kup tam novej...nemá cenu to nějak maskovat....a co se týká tuningu....jestli se do toho chceš pustit, tak se vším všudy a připrav si víc peněz...jinak to nemá cenu....ale stačí bohatě zatím nějakej styling, jako třeba pěkný potahy nebo sedačky, pohrát si s interiérem auta, pak třeba....prostě něco lehkýho, něco jako třeba Peha, nebo Hanzy.....já bych začal hlavně kolama...když koupíš nějaký pěkný hliníkáče, tak auto hned vypadá skvěle a jinak....
jj dik ale ja som zo slovenska pekne kolesa tu stoja majland
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No proto se podívej v e-shopech v ČR...skoro každej dodává na dobírku i do SK. Nebo zkus použitý kola....třeba naše Zendery 16'' jsou z havárky a jsou v pohodě a stály polovinu než by stály nový.... ;)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

REDNEXIA píše:
Ivoš píše:Zajeď někam na vrakoviště a kup tam novej...nemá cenu to nějak maskovat....a co se týká tuningu....jestli se do toho chceš pustit, tak se vším všudy a připrav si víc peněz...jinak to nemá cenu....ale stačí bohatě zatím nějakej styling, jako třeba pěkný potahy nebo sedačky, pohrát si s interiérem auta, pak třeba....prostě něco lehkýho, něco jako třeba Peha, nebo Hanzy.....já bych začal hlavně kolama...když koupíš nějaký pěkný hliníkáče, tak auto hned vypadá skvěle a jinak....
jj dik ale ja som zo slovenska pekne kolesa tu stoja majland
Příteli, nerad Ti beru iluze, ale kvalitní tuning/styling/performance (nebo jakkoli to nazveš) se nedá dělat bez peněz :shock:

Počítej se mnou: chceš hezčí kola - ok, ale nezůstaneš u 14", pořídíš si 15" nebo 16" - kromě vyšší ceny za disky platíš za pneumatiky... a protože potřebuješ pneu s nižším profilem, zaplatíš ještě o něco více.

Nebo další příklad: chceš "tuningový" nárazník, který bude pěkně nízko, aby to dobře vypadalo... Přibližně 3x do roka jej o něco odřeš nebo rozbiješ... spočítej si náklady na lakování (pokud máš metalízu, ještě si připlatíš).

Chceš laděný koncový tlumič, aby auto mělo pěkný zvuk... ok, ale kromě pořizovací ceny budeš muset dávat úplatky na STK či emisích, abys prošel. Budeš mít pravděpodobně také vyšší spotřebu. A benzín není zadarmo.

Mám pokračovat?

Nechci Tě od toho zrazovat, ale mám dojem, že si to neuvědomuješ...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“