moja hudba (richiprofi)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
No jasne, to jsou takovy ty hratky se spickovym/trvalym vykonem, hudebnim/sinusovym, proste vzdycky se to musi prodat tak, aby to cislo bylo co nejvetsi, at rika co rika .milosh píše:
Musis koukat na hodnotu RMS, co ze je aktualni vykon. Ono je hezky, kdyz je na zesiku treba 300W, ale RMS ma "jen" 130"W.
A s repro to je to samy. Ja mam treba v aute vzadu ovaly Magnaty 220W max, ale pritom maji "jen" 110W RMS
Jenze momentalne nemam zesik a tak to jedu pres radio, ktery ma tak max 4x20W na kanal, i kdyz je na nem napsany 4x45
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
tak aj ja trosku k tej hudbe:
je pravda, ze ked chce clovek kvalitnu muziku v aute (nehovorim o 5.1 zvuku) tak musi do toho vrazit "trosku" penazi. je pravda, ze dobra muzika sa da spravit aj za 10-15 tisic, ale...
kamos zacinal s hudbou klasicky na 105, mal tam clariona na kazety, vzadu ovaly, sabac, vpredu vysky a nieco, no nespomeniem si ani na znacky. vsetko mu to tahalo jedno radio a ludia sa za tou skodovkou otacali. nemalo to hovadsky vykon ale bolo to dobre spravene.
teraz ma P 306, donedavna mal vpredu iba 16 sinuslive. potom kupil radio pioneer (ako ma blue), vytmelil dvere. na jar kupil zosik (magnat) a hnal to len na tie predne. no a teraz na jesen kupil bednu (magnat) a hra mu to asi tak, ze kazdy sa za nim obzera, aky blbec to zas ide. a to je zvuk pre tych ludi, ktori sa chcu obzerat ci uz si povedia, ze je to blbec, alebo naopak ocenia, ano, ten clovek sa asi trochu vyzna... tu hudbu si robi pre seba, ale povedzme si pravdu, kto by obcas nechcel byt na vytunenom aute trosku stredobodom pozornosti...
u neho ide takisto o kvalitu, inak sa ta pesnicka pocuva doma v obyvacke, a inak u neho v aute...
richi, drzim palce , aj daewoo dokaze hrat viac ako 130dB!
(ja si budem robit hudbu v aute az ked budem velky )
je pravda, ze ked chce clovek kvalitnu muziku v aute (nehovorim o 5.1 zvuku) tak musi do toho vrazit "trosku" penazi. je pravda, ze dobra muzika sa da spravit aj za 10-15 tisic, ale...
kamos zacinal s hudbou klasicky na 105, mal tam clariona na kazety, vzadu ovaly, sabac, vpredu vysky a nieco, no nespomeniem si ani na znacky. vsetko mu to tahalo jedno radio a ludia sa za tou skodovkou otacali. nemalo to hovadsky vykon ale bolo to dobre spravene.
teraz ma P 306, donedavna mal vpredu iba 16 sinuslive. potom kupil radio pioneer (ako ma blue), vytmelil dvere. na jar kupil zosik (magnat) a hnal to len na tie predne. no a teraz na jesen kupil bednu (magnat) a hra mu to asi tak, ze kazdy sa za nim obzera, aky blbec to zas ide. a to je zvuk pre tych ludi, ktori sa chcu obzerat ci uz si povedia, ze je to blbec, alebo naopak ocenia, ano, ten clovek sa asi trochu vyzna... tu hudbu si robi pre seba, ale povedzme si pravdu, kto by obcas nechcel byt na vytunenom aute trosku stredobodom pozornosti...
u neho ide takisto o kvalitu, inak sa ta pesnicka pocuva doma v obyvacke, a inak u neho v aute...
richi, drzim palce , aj daewoo dokaze hrat viac ako 130dB!
(ja si budem robit hudbu v aute az ked budem velky )
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
maze: to afto uz ma teraz viac ako 130dB, neda sa v tom vydrzat pomaly...mne vsak ide o SQ, takze az take tlaky nemusim, napriek tomu su enormne...a hudba za 15 tisic hrat bude...ale nie kvalitne....v tej cene dostanes len ten akusticky tlak SPL...ti poviem, ja v tom mam daleko za 50 tisic a to tam este nic nemam ale do jari casu dost a bude ma vidno aj v CR na zrazoch....a nielen hudba uputa....zasvateny vediat, co sa tam este chysta.... see you soon
tesim sa, dufam, ze aj mna do toho zasvatisrichiprofi píše:maze: to afto uz ma teraz viac ako 130dB, neda sa v tom vydrzat pomaly...mne vsak ide o SQ, takze az take tlaky nemusim, napriek tomu su enormne...a hudba za 15 tisic hrat bude...ale nie kvalitne....v tej cene dostanes len ten akusticky tlak SPL...ti poviem, ja v tom mam daleko za 50 tisic a to tam este nic nemam ale do jari casu dost a bude ma vidno aj v CR na zrazoch....a nielen hudba uputa....zasvateny vediat, co sa tam este chysta.... see you soon
(napinas nas jak male trenky )
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Jinak pro zajímost :
Česko-slovenský rekord ve výkonu aparatury v autě je 168db
A ten človíček co to vlastní,s tím jezdí denně do práce i s dětmi do školy.
Ale o ten výkon nejde,ale bez solidních basů je každá(nebo skoro každá)
muzika trochu plochá.
A proto asi většina lidí přemýšlí o lepší aparatuře v autě.
Česko-slovenský rekord ve výkonu aparatury v autě je 168db
A ten človíček co to vlastní,s tím jezdí denně do práce i s dětmi do školy.
Ale o ten výkon nejde,ale bez solidních basů je každá(nebo skoro každá)
muzika trochu plochá.
A proto asi většina lidí přemýšlí o lepší aparatuře v autě.
Daewoo Nubira I 2,0 CDX Wagon 1997 + LPG (BRC)
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: