Kde zaparkovat v Praze?

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Jujing
Kontaktovat uživatele:

Kde zaparkovat v Praze?

Příspěvek od Jujing »

nazderk všici mám jen takovej dotaz pro pražský jedu za tejden na ples od lucerny a řeším zrovna kde tam nejlíp zaparkovat abych nemusel jit daleko pěšky ale zase aby to bylo co nejlevnější ;) pojedu od smíchova tak to dyžtak zohledněte v Praglu se fakt nevyznáme ani jeden co jedem takže navigace bude můj přítel :D
Reklama

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde zaparkovat v Praze?

Příspěvek od J.Bad »

Jujing píše:nazderk všici mám jen takovej dotaz pro pražský jedu za tejden na ples od lucerny a řeším zrovna kde tam nejlíp zaparkovat abych nemusel jit daleko pěšky ale zase aby to bylo co nejlevnější ;) pojedu od smíchova tak to dyžtak zohledněte v Praglu se fakt nevyznáme ani jeden co jedem takže navigace bude můj přítel :D
Nech to na Praze 2 ve Škrétově ulici - sice jsou tam parkovací automaty ,ale jen do 18.00 pak volno - neříkám že je tu zrovna bezpečno,ale když tam nenecháš nic viditelně ležet na sedačce,nebo nedej bože radio tak určitě nebudeš mít problém - do Lucerny je to cca 10 minut pěšky okolo Muzea a pak dolů Václavákem.Užij si ples....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
xidex
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od xidex »

Nechci nabádat k porušování "předpisů", ale já na svým maturáku nechával auto přímo naproti vchodu Lucerny na modrejch bez karty a nic se mu nestalo...:-) jinak nahoře u Muzea je placený parkoviště, je to k Lucerně asi 4 minuty, když jedeš od Holešovic, tak je to po pravý straně před světlama, hned nad Václavákem u McDonaldu....ale co za to chtějí nevím. Ale skoro bych asi zaparkoval někde na Chodově zadara a dojel zbytek metrem (kecá se mi to lehce, sám bych to asi neudělal :) ale je to nejlevnější a do jistý míry i nejbezpečnější)
Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
xidex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xidex »

Teď jsem si všiml, že pojedeš od Smíchova. Na to parkoviště co jsem psal, tak to znamená ze Smíchova přes Jiráskův most do Ječný (drž se směrovek CENTRUM), nahoru na IP Pavlova, zahnout doleva na Legerovu a za Svobodnou Evropou se otočit (od zahnutí na IP Pavlova je to asi 60m za druhýma světlama v naprosto levým pruhu u Muzea, není to tam pro neznalý lidi moc přehledný). Ale asi mi připadá nejlevnější a nejschůdnější auto postavit někam poblíž metra Vyšehrad nebo Praž. povstání a dojet metrem. Protože z toho metra je to stejně daleko jako z toho parkoviště na který tě navádím. Co se tý Škrétovky týče, tak centrum co se týče parkovacích zón neznám. Resp. parkuju kde se dá a zatím mám štěstí že bez pokut.
Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

jed radeji bez auta...ve druhem patre primo u baru jsem nechal vzpominku v podobne 10ti piv a parku... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Jujing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jujing »

Goose píše:jed radeji bez auta...ve druhem patre primo u baru jsem nechal vzpominku v podobne 10ti piv a parku... :lol: :lol: :lol:
No tak já tam jedu auto proto abych nepil loni sem tam byl kámošovi a strašná nuda tak sem kalil dal sem 16 kousku a bylo jasno kámoši mně táhly ven hned před lucernou sem pochcal nějakou výlohu mno ostuda jak sviěn tak sem se zařek že do LUcerny už jedině jako řidič prootže to jejedinej způsob jak se tam nevožrat jinak bez auta to ani moc nejde bo to máme skoro 100 km a voni tam chtěj kalit ještě pak někde na nějaký after party takže bez auta by to bylo těžko proveditelný...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja nejist ty parky a nebyt tam takove vedro tak by to snad dopadlo i dobre...ale taky ostuda...poblil jsem si botu totalne rval jsem na vsechny.... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Jujing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jujing »

Goose píše:No ja nejist ty parky a nebyt tam takove vedro tak by to snad dopadlo i dobre...ale taky ostuda...poblil jsem si botu totalne rval jsem na vsechny.... :cry:
no tak já jako nějak ostudu neřeším ale spíš mně sralo že sem tam usnul někde u stolu ani nevím kde a probudil sme se až před lucernou... jo to horko tam je docela krutý ael hold neuděláš nic btw kolik tam letos vůbec už stojí pivo?
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ty vado 35 lahvovej gambac...takovej patok...ale byla tam jeste stella ale nevim kolik stala...no ja hele taky spal a spal jsem na hajzlu,lidi na me busili...pak jsem spal u stoly a citil jsem jak jdou nahoru ty parky a tak jsem strcil hlavu pod stul a vyhodil to...utrel jsem se ubrusem a sel jsem pryc abych to nemusel uklizet...no koukam,ze mame podobne zazitky...to by stalo za to udelat podobnou akci na srazu...tak koukej dorazit... :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ale blít tam nebudem....loni jsme dostali sprďáka za kdeco, tak letos musíme bejt hodný :lol: :lol: .....jinak taky jsem zdravil jednou stůl zespoda....jenže mi nějak nesedlo něco jinýho než jídlo nebo chlast.....měl jsem tehdy skvělou holku....než jsem se vrátil ze záchoda, kde jsem byl dovyhodit zbytek, tak to uklidila....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak to byla holka ze zlata...me se jen vsichni smaly a rikali jaky jsem prase... :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak to jsou pitomci...holt se to stane a pak nastupujou kámoši, aby to vyřešili....to je přece jasný....hlavně zajistit, aby se člověk neudusil zvratkama a celkově se dal trochu dohromady....dopravit domů a pak řešit další věci...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To je jasny,ze pomohli,ze me tam nenechali...jednou me kamos hlidal asi dve hodiny na zachode...ale smaly se tomu jakej jsem dobytek no... :lol:
Jujing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jujing »

No tak já mám tu výhodu že šavle neházím ať toho vypiju kolik chci ale dokázu se když se nudím zdělat během dvou hodin a ot měn už sere... srázek bych taky rád dorazil když to vyjde... Jinak jak říká Ivoš máš fakt Supr kamarády...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo kamarady mam super...nebyt tam oni tak jsem tam jeste ted...uz kolikrat me tahli domu vypityho a ulozili me az do postele...uz mi jednou prave i zachranili zivot...jinak bych se nejspis tema zvratkama udusil... :lol: :lol: :lol: Muzu se na ne vzdycky spolehnout...sice se mi ze zacatku smejou ale pak pomuzou... :lol:
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“