Raicův vozový park
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Raicův vozový park
Zdravim,
abych nějak začal, tak se představim.
Jsem z jižní moravy, mám něco kolem 23(možná už 24 - od 18ti to nepočítám)
První můj miláček je Daewoo Leganza CDX 2.0 16V 98kW v bílé barvě r.v.98.
Otec to odněkud dotáhl, tak jsem vtom jezdil tak dlouho, až sem to od něj koupil.
Jak jsem zjistil mám interiérového sraba(a zřejmě i motorového:-D) + klimatizace(miluju).
Tady pár fotek(z dnešní projížďky):
Tohle jsem pořídil pár měsíců zpátky za vcelku směšné peníze nepojízdné. Jedná se o SEAT Ibiza Cupra2 r.v.98 110kW.
Už jsem to rozjel(se štěstím a s pomocí jednoho člověka z druhé strany republiky taky pomalu zadarmo) a už jen dodělávám detaily!
Moc fotek nemám tak snad jen pár tady:
(ta nalevo).
Takže zatím mám o zábavu postaráno
Vše foceno NIKON D50 - Tokina 12-24/4 + B&W cirkl.polar
abych nějak začal, tak se představim.
Jsem z jižní moravy, mám něco kolem 23(možná už 24 - od 18ti to nepočítám)
První můj miláček je Daewoo Leganza CDX 2.0 16V 98kW v bílé barvě r.v.98.
Otec to odněkud dotáhl, tak jsem vtom jezdil tak dlouho, až sem to od něj koupil.
Jak jsem zjistil mám interiérového sraba(a zřejmě i motorového:-D) + klimatizace(miluju).
Tady pár fotek(z dnešní projížďky):
Tohle jsem pořídil pár měsíců zpátky za vcelku směšné peníze nepojízdné. Jedná se o SEAT Ibiza Cupra2 r.v.98 110kW.
Už jsem to rozjel(se štěstím a s pomocí jednoho člověka z druhé strany republiky taky pomalu zadarmo) a už jen dodělávám detaily!
Moc fotek nemám tak snad jen pár tady:
(ta nalevo).
Takže zatím mám o zábavu postaráno
Vše foceno NIKON D50 - Tokina 12-24/4 + B&W cirkl.polar
Naposledy upravil(a) Raic dne pon úno 25, 2008 21:48, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Leganza 2.0 16V CDX - 98kW bílá
Seat Ibiza Cupra2 2.0 16V - 110kW černá
Seat Ibiza GTi16V 2.0 16V - 110kW měděná
- Reklama
Ani nevim jestli bych si to koupil, kdyby to prvně nebylo v rodině!
Sem ani nevěděl, že něco takového existuje!
Ale holkám se to líbí, já jsem taky spokojený, takže prozatím si nestěžuju!
Časem to všechno půjde do světa a rád bych pořídil něco s r.v. nad 2003!
Sem ani nevěděl, že něco takového existuje!
Ale holkám se to líbí, já jsem taky spokojený, takže prozatím si nestěžuju!
Časem to všechno půjde do světa a rád bych pořídil něco s r.v. nad 2003!
No, ono to bude tim, ze je to nadherny auticko za krasnej peniz... Clovek si v ni pripada jak v auticku s cenama o neco vyse. Taky o ni premyslim, i kdyz mozna vyhraje Nubira v kombikuGoose píše:No myslim,ze moc pekny...Legina je paradni...koukam,ze si Leginu kupojou samy mladosi...me je cerstvych 22,tobe teda 23 nebo 24 a Latrele tomu je tusim taky 24 nebo 25...
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
jj... auto je to na tu cenu velké a prostorné! Je to fain auto, navíc to má servisovaných 90 000km, takže to má do zenitu ještě daleko!
V horizontu tak 3let bych Leganzu a Cupru rád vyměnil buď za Audi S3 r.v. 2001+ nebo Audi A4 2.5TDi 2001+
V horizontu tak 3let bych Leganzu a Cupru rád vyměnil buď za Audi S3 r.v. 2001+ nebo Audi A4 2.5TDi 2001+
Re: Raicův vozový park
Tohle s oblibou tvrdi skoro kazdej (nejen majitel Leganzy), ale uprimne receno jsem jeste nevidel ZADNOU Leganzu, ktera by mela uplne vse, co se do ni standardne davalo.Raic píše:Je to skoro v plné palbě, krom kůže
Takze abys priste volil slova opatrneji, neco malo nametu, co Ti do opravdoveho full mozna jeste schazi mimo uz zminenych vyhrivanych kozenych sedadel: automaticka prevodovka, motor 2.2L, elektronicky stavitelne tlumice, volant a radicka v kuzi, sibr, vyjimatlene operky hlav na zadnich sedadlech... Urcite Ti ale podle fotek a textu tady kolem chybi krytky stredu kol a antena (kterou Ti, jak pises, nekdo ulomil). A dej sem taky fotky interieru...
BTW sedy plast misto imitace dreva a chromu v interieru se daval do nejnizsiho stupne vybavy (SX)...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Re: Raicův vozový park
slame, jak můžu mít v autě které má dvoulitrový motor, motor o obsahu 2.2? Automatická převodovka je "full výbava"??Od kdy?Slam píše:Tohle s oblibou tvrdi skoro kazdej (nejen majitel Leganzy), ale uprimne receno jsem jeste nevidel ZADNOU Leganzu, ktera by mela uplne vse, co se do ni standardne davalo.Raic píše:Je to skoro v plné palbě, krom kůže
Takze abys priste volil slova opatrneji, neco malo nametu, co Ti do opravdoveho full mozna jeste schazi mimo uz zminenych vyhrivanych kozenych sedadel: automaticka prevodovka, motor 2.2L, elektronicky stavitelne tlumice, volant a radicka v kuzi, sibr, vyjimatlene operky hlav na zadnich sedadlech... Urcite Ti ale podle fotek a textu tady kolem chybi krytky stredu kol a antena (kterou Ti, jak pises, nekdo ulomil). A dej sem taky fotky interieru...
BTW sedy plast misto imitace dreva a chromu v interieru se daval do nejnizsiho stupne vybavy (SX)...
Bavim se o výbavě u Leganzy 2.0 16V CDX manuál. Ok ok... tvrdit, že mám plnou výbavu krom kůže bylo asi krapet zbrklé, ale tvrdit mi tu, že plná výbava u Daewoo Leganza 2.0 16V CDX manuál je 2.2 motor s automatickou převodouvkou je krapet zcestné!
Krytky nemám páč sem jednu ztratil a se třema jezdit nebudu a anténu mi opravdu utrhli!
Interiér je stejný jako zřejmě máte všichni. Za zmínku stojí imitace dřeva a nekožené sedačky... a taky hrozný bordel!
btw.klidně bych bral šedý plast z nejnižšího stupně výbavy namísto té úchylárny!
Naposledy upravil(a) Raic dne pon úno 25, 2008 13:29, celkem upraveno 2 x.