svetla na nexii

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
sergej73
Kontaktovat uživatele:

svetla na nexii

Příspěvek od sergej73 »

vcera som isiel autom cez Certovicu a zacitil som trochu dymu ,potom som si vsimol ze svieti kontrolka dialkovych hoci nie su zapnute a to som este nevedel ze mi vobec nic nesvieti ani parkovacky ani stretavacky ani dialkove len nejake nazhavene vlakienko v svetlach ze to ani nie je vidno,bol vecer a ja v horach bez svetiel no skratka super ale o to nejde nejako som to dofrcal bez svetiel domov,podotykam ze zadne svetla a smerovky idu ok,poistky su vsetky ok,vymenil som aj rele a jedine co som dosiahol je ze mi idu dialkove ale len ako svetelne hukacka teda ich musim drzat.Este som si vsimol ze ked odpojim bateriu tak nic necvaka hoci doteraz ked som bateriu odpojil tak po opatovnom pripojeni to stale cvaklo{neviem co ale asi to tak ma byt} a musel som nahadzovat aj kod,teraz nic mozem odpajat a zapajat baterku a auto si to ani nevsimne ani necvaka no nic.Este k tej scheme s rele vymenil som 30ku ale ja ich mam 5 v rade nie ako v nakrese 4 a ponize 5ta,tych 5 rele vyzera stejne su rovnake alebo sa nejak lisia teda ci by som ich mohol zamenit
pomoooooooooooooooooooooooc prosim
ta schema sa mi sem neda vlozit
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
Reklama

sergej73
Kontaktovat uživatele:

Re: svetla na nexii

Příspěvek od sergej73 »

vyriesene vymenil som prepinac svetiel a uz to fachci vsetko svieti len jedna vec ma trapi a nespominam si ze by mi to robilo pred tym ide o motorcek na svetlach,ked prepinam dialkove a hmlovky tak sa stale steluje(vrci motorcek) a neviem ci to ma robit?????????
sergej73 píše:vcera som isiel autom cez Certovicu a zacitil som trochu dymu ,potom som si vsimol ze svieti kontrolka dialkovych hoci nie su zapnute a to som este nevedel ze mi vobec nic nesvieti ani parkovacky ani stretavacky ani dialkove len nejake nazhavene vlakienko v svetlach ze to ani nie je vidno,bol vecer a ja v horach bez svetiel no skratka super ale o to nejde nejako som to dofrcal bez svetiel domov,podotykam ze zadne svetla a smerovky idu ok,poistky su vsetky ok,vymenil som aj rele a jedine co som dosiahol je ze mi idu dialkove ale len ako svetelne hukacka teda ich musim drzat.Este som si vsimol ze ked odpojim bateriu tak nic necvaka hoci doteraz ked som bateriu odpojil tak po opatovnom pripojeni to stale cvaklo{neviem co ale asi to tak ma byt} a musel som nahadzovat aj kod,teraz nic mozem odpajat a zapajat baterku a auto si to ani nevsimne ani necvaka no nic.Este k tej scheme s rele vymenil som 30ku ale ja ich mam 5 v rade nie ako v nakrese 4 a ponize 5ta,tych 5 rele vyzera stejne su rovnake alebo sa nejak lisia teda ci by som ich mohol zamenit
pomoooooooooooooooooooooooc prosim
ta schema sa mi sem neda vlozit
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo to presne sem si myslel.
ale ty motorky ve svetlech by se nemely nastavovat jen pri prepinani svetel.zalezi ale co presne to dela.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:) Pokud všechno pracuje jak má, dají se světla seřizovat p o u z e v poloze potkávacích, neboli tlumených světel. ;) Při přepínání dálkové - potkávací motorky nepracují! Obrázek
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
sergej73
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sergej73 »

palikx píše:jo to presne sem si myslel.
ale ty motorky ve svetlech by se nemely nastavovat jen pri prepinani svetel.zalezi ale co presne to dela.

skusim to este a dam vediet ale asi to nie je ok,este aj alarm na pasy prestal mraucat,je to sice dobre ale nieco som posral.Tych 5 rele co som spominal vyzera stejne tak som ich vytiahol ale nepoznacil ktore odkial a potom som ich dal spat ale vyzeraju stejne aj hodnoty len na boku maju farbou tlacene cisla a tie su dvoch druhou.
sergej73
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sergej73 »

palikx píše:jo to presne sem si myslel.
takze zapnem parkovacky nic,prepnem na stretavacie (kratke vrrr)prepnem na dialkove(vrrrr)prepnem spat na stretavacie(vrrrr) a tak dokola
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“